ÇELİK, ÇANAKKALE KÖRFEZ YÖRE TEMSİL KURULU BAŞKANI SEÇİLDİ

TÜRSAB Çanakkale Körfez Yöre Temsil Kurulu (YTK) seçimleri, bugün Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası’nda gerçekleştirildi. Wilusa Turizm İşletmecisi, ÇTSO Meclis Üyesi, Çanakkale Körfez BYK Genel Sekreteri, Profesyonel Turist Rehberi Çanakkale ve Bölgesinin yakından tanıdığı Ahmet Çelik’in başkanlığındaki liste 32 oy ile seçimi kazandı. Rakip İlhami Gezici’nin listesi ise 20 oy aldı. Türkiye Seyahat Acentaları Birliği’nin (TÜRSAB) internet sitesi üzerinden açıklama yaparak seçimi kazanan Çanakkale Körfez Yöre Temsil Kurulu Yönetimini tebrik ederek başarılar diledi.

ÇELİK, ÇANAKKALE KÖRFEZ YÖRE TEMSİL KURULU BAŞKANI SEÇİLDİ

Çanakkale turizmi için yaptıklarımız ortada!


Çanakkale Körfez Yöre Temsil Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çelik bir teşekkür konuşması yaptı

Seçimi kazanan Başkan Ahmet Çelik yaptığı teşekkür konuşmasında, herkese tek tek teşekkür ederek, “Her zaman söylediğim ve söz verdiğim gibi çok çalışacağız ve dürüst olacağız. Bu sözümün her zaman arkasındayım. Başkanlığımın sonuna kadar da bunu devam ettireceğim. Rakibimiz İlhami Gezici Bey’e çok teşekkür ediyorum. Çok centilmence bir rekabet oldu. Kendisi en az 30 yıldır arkadaşım. Sonuçta sayın Gezici de kazansaydı, bende kazansaydım Çanakkale turizmi kazanacaktı. Çanakkale turizmi için yaptıklarımız ortada, yapacaklarımızda çok çalışarak sözümüzü tutarak yerine getireceğimize inanıyorum. Herkese çok teşekkür ediyorum ”dedi.


TÜRSAB Sosyal Medya adresinden bir açıklama yaparak seçimi kazanan Çanakkale Körfez Yöre Temsil Kurulu Yönetimini tebrik ederek başarılar diledi.

İşte  Çanakkale Körfez Yöre Temsil Kurulu:

ASİL ÜYELER
Ahmet Çelik (Başkan) / Wilusa Turizm
Öztürk Turhan / Meis Turizm
İshak İshakoğlu / 10.Gözde Turizm
Ramazan Altuntaş / Crowded House Tour
Hasan Uçar / Uçarsoy Turizm

YEDEK ÜYELER
Sergan Gürel / Yılcan Turizm
Mümin Busançlı / Balıkesir Sancaklı Travel
Erdoğan Köybaşı / Er-Mu-Ya Turizm
Kenan Türkyılmaz / Sarımsaklı Tur
Savaş Can / Tatilbank Turizm


Ahmet Çelik ve İlhami Gezici...