ÇİN’Lİ TURİZMCİLER KEMER’DE

ÇİN’Lİ TURİZMCİLER KEMER’DE

Çin’in Urumçi bölgesinden gelen 13 seyahat acente temsilcisi Kemer’de Yörük Parkını ziyaret etti.İZLEYİN!..

Antalya Valiliği, Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA) , Air Arabia firması işbirliğinde Çin’in Urumçi bölgesinden gelen 13 seyahat acente temsilcisi Kemer’i ziyaret etti. Ziyaretlerine Kemer’in simgesi olan Yörük Parkından başlayan heyet burada yemek yerken, Yaşayan Açıkhava folklor müzesi olan Yörük Parkında bol bol fotoğraf ve görüntü çektiler. Konuk heyet Yörük Parkı ziyareti sonrası Tahtalı Teleferik ile 2365 mt. ye ve ardından da Phaselis Antik Kentine bir ziyaret gerçekleştirdiler.





BAKA Yetkililerden yapılan açıklamada “Çin’den Antalya’ya direk seferler başlatılması amacıyla başlatılan çalışmada ilk önce Çin’in Urumçi bölgesinde yer alan 13 seyahat acentesi yetkilisi Antalya’ya getirildi. Burada bölgemizin tanıtılması amaçlanıyor. Antalya’nın tarihi ve turistik yerlerinin gezilmesinin yanı sıra Antalya’daki tur operatörlerini tanıyorlar ve otelleri gezip yakından tanıyorlar. Antalya Valiliğimizin ziyaretleri dışında birebir acente görüşmeleri de yapıldı. Bundan sonraki gezimizin devamı İstanbul ziyaretleri ile devam edecek” denildi.



Heyeti karşılayan Yörük Parkı sahiplerinden Cemal Şahin İyicil ise Çin’in gelecekte turizm açısında da Türkiye için çok önemli bir partner olacağına dikkat çekerek, “  Çin ile ticari anlamda yoğun olan işbirliğinin bundan sonraki yıllarda özellikle bölgemiz adına turizm anlamında da çok önemli olacağını düşünüyorum. Gelecekte Çin’in turizm anlamında ülkemiz adına çok önemli bir partner ülke olacağına inanıyorum. Bugün burada ağırladığımız Çin’in Urumçi Bölgesi Seyahat Acenteleri ve Tur Operatörleri yetkililerinin bölgemiz adına gösterdikleri pozitif açıklamalar da düşüncelerimi doğrulamakta” şeklinde konuştu.