ÇİN VE RUS SAĞLIK HEYETİ YÖRÜK PARKINDA


 TUCİAD ( Türkiye Çin İş Adamları Derneği ) ve ANSAT İşbirliği ile 1-3 Ekim tarihlerinde sağlık sektörü konusunda görüşmelerde bulunmak üzere Antalya'ya gelen Çin ve Rus heyeti Kemer’de Yörük Parkını ziyaret etti. İZLEYİN!...

Çin’in Yinchuan şehri ile ve Rusya’dan gelen 12 Sağlık heyeti içerisinde Kalp doktorları ve bulundukları bölgede yer alan hastanelerin başhekimleri ile sağlık müdürleri bulunuyor. Heyete ev sahipliği yapan Antalya ve bölgesindeki gezilere eşlik eden TUCİAD Başkanı Kemal Koçak, Antalya’da çeşitli Hastanelere ve Akdeniz Üniversitesine ziyaretler gerçekleştirdiklerine dikkat çekerek, bu ziyaretlerin yanı sıra bölgenin de tanıtımı amacıyla Kemer’e geldiklerini Kültürü yaşatan Yörük Parkını da ziyaret ettiklerini söyledi.



Aynı zamanda TUCİAD ( Türkiye Çin İş Adamları Derneği ) üyesi de olan Yörük Parkının sahiplerinden Cemal Şahin İyicil’in karşıladığı ve bilgilendirdiği konuk heyet parkı gezip, yemek yediler. Oldukça etkilenen heyet burada bol bol fotoğraf çekti.



TUCİAD Başkanı Kemal Koçak yaptığı açıklamasında, “ Rus ve Çin ortak bir noktada buluşarak ANSAT ve TÜCİAD’ın işbirliğinde 12 kişilik bir heyet ile Antalya’da sektör ve turizm amaçlı buluşuyoruz. Konuk heyetimiz, Kalp doktorları ve bulundukları bölgede bulunan hastanelerin başhekimleri ile sağlık müdürlerinden oluşuyor. Burada bulundukları süre içerisinde Türkiye’deki hastaneler konusunda incelemelerde yapacaklar. Ayrıca bir de kardeş şehir düşüncemiz vardı. Onu da Konyaaltı Belediyesinde Belediye Başkanımızın makamında dile getirdik. Kemer’de Yörük Parkında bizleri en iyi şekilde ağırlayan Cemal Şahin İyicil’e çok teşekkür ediyoruz” dedi.