CLUB HOTEL PHASELİS ROSE’DE GÖRKEMLİ 30 AĞUSTOS KUTLAMASI

Halil ÖNCÜ ( KEMER ) - Antalya’nın Kemer İlçesi Tekirova Mahallesinde yer alan Club Hotel Phaselis Rose, düzenlediği 30 Ağustos etkinliği ile tam not aldı.

Otelde konaklayan yerli ve yabancı misafirleri ile otel çalışanlarının hazır bulunduğu etkinlikte bando eşliğinde dev Türk bayrakları ve Atatürk posterleri otel içerisinde ve sahilde turladı. Otelin etkinlik alanında ise hep birlikte 10.yıl marşı eşliğinde üzerinde “30 Ağustos Zafer Bayramımız Kutlu olsun” yazılı dev pasta kesilerek misafirlere sunuldu.

Otel misafirleri ve tatilciler etkinliği ilgiyle takip etti. Club Hotel Phaselis Rose’de Zafer Bayramı kutlama etkinliklerindeki gösteriler, tatilcileri şaşırtırken, misafirler ellerindeki telefonları ile bu anı ölümsüzleştirdiler.

Tüm personel, kırmızı ve beyaz yoğunluğu ile ay-yıldızlı tişörtler giyerken animasyon ekibi de başta çocuklar olmak üzere tüm tatilcileri buz özel günde coşturdu.  Zafer Bayramı'nın 97'üncü yıl dönümü kutlamaları hep birlikte söylenen 10'uncu Yıl Marşı ile son buldu.

Club Hotel Phaselis Rose Genel Müdürü Şinasi Gürocak yaptığı açıklamasında, “Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü ve silah arkadaşlarını bu anlamlı günde saygıyla ve özlemle anıyoruz ve onlara bu zafer için sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.  30 Ağustos Zafer Bayramımızı kutluyorum. Her yıl olduğu gibi bu yıl da yine görkemli bir 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinliğine imza attık. Mutluyuz ve guruluyuz. Misafirlerimizin ve çok değerli çalışanlarımızın da katılımları ile unutulmaz bir gün yaşadık” dedi.