CÖMERTOĞLU'NDAN BÜYÜK TEKLİF

Son dönem ekonomik krizle boğuşan Yunanistan, IMF’ye olan borcunu ödeyemediği için zor günler yaşıyor. Eşsiz güzellikteki adalarıyla en çok tercih edilen turistik ülkeler arasında yer alan Yunanistan’ın adalarına talip çıktı. Delphin Otelleri Yönetim Kurulu Üyesi Tolga Cömertoğlu, sosyal paylaşım sayfası Twitter üzerinden yaptığı bir paylaşımla Yunan Adalarına talip olduklarını açıkladı.



Cömertoğlu paylaşımında: "Delphin Ailesi olarak Yunanistan’ın borcunun 400 milyon Euro’sunu ödeyelim, beğendiğimiz 4 adayı alalım" dedi. İflasın eşiğindeki Yunanistan'a yapılan bu teklif bir anda gözleri turizm devi Cömertoğlu ailesine çevirdi.

Sosyal medya üzerinden yapılan bu teklif büyük ilgi görürken, Tolga Cömertoğlu "Komşumuz Yunanistan uzun zamandan beri ekonomik kriz yaşıyor. Bu günlerde kriz doruğa çıkmış durumda. Yunanistan’ın turizm yapılabilecek atıl durumda çok güzel adaları var. Bir turizm yatırımcısı olarak bir bölüm borçlarını, talip olduğumuz bu adaları bize vermeleri halinde karşılayabiliriz. Bir ülkeyi iflasa sürüklemektense, bir kaç adayı feda ederek düzlüğe çıkmayı tercih ederlerse teklifimiz nettir. Komşumuzun zor anında yanında olmak komşuluk hakkıdır” dedi. ( Kaynak:Yenialanya )