CONCORDE LUXURY RESORT KAPILARINI AÇMAYA HAZIR

Kıbrıs’ın incisi Bafra’da hizmet veren Concorde Luxury Resort, sezon hazırlıklarını en üst düzey tedbirler doğrultusunda tamamladı ve 11 Haziran’da misafirlerini ağırlamak için geri sayıma başladı.

CONCORDE LUXURY RESORT KAPILARINI AÇMAYA HAZIR

Concorde Luxury Resort, KKTC’de salgın sürecinin başarıyla sona ermesiyle açılış için gün saymaya başladı. ‘Mükemmel Uyum’ konseptiyle misafirlerine eşsiz bir tatil vaat eden Concorde Luxury Resort, yeni sezon öncesinde yüksek hassasiyetle en üst standartlarda tedbirler alarak tüm hazırlıklarını tamamladı ve 11 Haziran’da kapılarını açıyor.

Concorde Luxury Resort, 125 bin metrekare kurulu alanda, 9 farklı restoranı, uçsuz bucaksız plajı ile misafirlerinin birbirleriyle olan fiziksel mesafesini korumalarına imkan sağlayan bir ortam sunuyor. Otel bünyesindeki havuz villa ve bahçe villalar daözellikle çocuklu aileler ve küçük gruplar için tercih nedeni oluyor.

Otelin tüm alanlarında alınan hijyen tedbirleriyle misafirlerin otele adım attıkları andan itibaren, Concorde lüksü ve Ultra Her Şey Dahil hizmetinin keyfini çıkarmaları amaçlanıyor. Ana restorandan plaja, lobiden oda hizmetlerine kadar otel bünyesinde üst düzey tedbirleri hayata geçiren otel yönetimi, müşteri memnuniyeti ve hijyen odaklı yaklaşım sergiliyor. Tüm tedbirler kapsamında Aqua Park, çocukların rahatça vakit geçirebileceği Moppet Çocuk Kulübü ve tesisteki diğer tüm etkinlik alanları da hizmete açılacak.

Concorde Tower hazırlıkları hızla devam ediyor…

Zafer İnşaat Yatırım Holding’in Kıbrıs’taki ikinci yatırımı olan ve lüks-butik hizmet anlayışıyla hizmet verecek Concorde Tower Lefkoşa’da ise hazırlıklar kaldığı yerden devam ediyor. Concorde Tower Hotel Lefkoşa, Ada’yı en yüksek noktadan izleme şansı sunan terasıyla Kıbrıs turizminde fark yaratan yeniliklerin adresi olacak.