CONSTANCE HOTELS AND RESORTS ‘GREEN GLOBE SERTİFİKASI’ ALDI

Green Globe tarafından sahil kesiminden kentsel otellere ve kongre merkezlerine, dağ otellerinden yağmur ormanlarının ekosuna dikkat eden, Green Globe’un tüm üyeleri olumlu çevresel ve sosyal aktivitelerini onaylamaktadır. Green Globe, dünyanın 40'tan fazla ülkesinde sürdürülebilir turizm konusunda sertifika ve danışmanlık hizmeti veren, uluslararası geçerliliği olan bağımsız denetleme kuruluşudur.

Altı oteli ile Green Globe Sertifikası alan oteller ise Mauritius’tan Constance Belle Mare Plage ve Constance Le Prince Maurice, Seyşeller’den Constance Ephélia ve Constance Lemuria, Maldivler’den ise Constance Halaveli ve Constance Moofushi oldu.

Sürdürülebilir Turizm için Green Globe Uluslararası Standardı tarafından 20 yıl önce seyahat ve turizm için geliştirilen ilk standart oldu. Bugün Green Globe Seyahat Sorumlumluları ve Eko Turizm Liderleri tarafından sürdürülebilirlik sertifikasyonu en üst düzey olarak kabul edilmektedir.
Constance Hotels and Resorts İcra Kurulu Başkanı Jean Jacques Vallet konu hakkında "Hint Okyanusu'nda bulunan altı otel artık Green Globe sertifikalı olduğu için  mutluyuz. Ayrıca işletmemizin tüm destinasyonlarında çevreyi korumayı sağlamak için adım atmaktayız. Biz küresel çevre sorunları bilincindeyiz ve çevreye karşı sorumluluğumuzu kabul etmiş durumundayız. Misafirlerimizin refahı bizim önceliğimiz olmakla birlikte, tüm Constance Hotels and Resorts olarak karşılama ve uygulanabilir çevre mevzuatı, standartları ve en iyi uygulamalarını aşmak için kendi operasyonlarımızda bunu taahhüt etmekteyiz’’ diye belirtti.