COOP TRR VE TÜRK OTELLERİ ALMANYA’DAKİ İLK TURİZM FUARINA DAMGA VURDU

Almanya’nın dikkat çeken turizm fuarlarından CMT Stuttgart, 13 Ocak’ta kapılarını açtı. 21 Ocak’ta sona erecek olan fuarda Türk turizmciler stantlarıyla fuara katılım gösterdi. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın 350 metrekarelik standı ile Türkiye’yi temsil ettiği fuarda COOP TRR da kendi standı ile fuarda boy gösterdi. IC Hotels, Emir Hotels, Martı Hotels, World Of Sunsire, Ela Quality, Spice Hotel, The Raga Side ve Purple Tour da COOP TRR standı içinde tanıtım çalışmaları yaptı.

Almanya’daki Türkiye’ye olan ilgi ve rezervasyonları öğrenmek isteyen turizmciler de fuarda yerini alırken 3 gündür devam eden fuarda Türkiye’ye hissedilir bir ilgi olduğu gözlemleniyor. COOP TRR CEO’su Fatih Şenel ve COOP TRR Türkiye Koordinatörü Hasan Çetin de COOP TRR standında Türkiye satışlarını artırmaya yönelik çalışmalara bire bir katılıyor. COOP TRR CEO’su Fatih Şenel ve COOP TRR Türkiye Koordinatörü Hasan Çetin de COOP TRR standında Türkiye satışlarını artırmaya yönelik çalışmalara bire bir katılıyor.

Fuar hakkında bir açıklama yapan COOP TRR CEO’su Fatih Şenel, 3 gündür devam eden fuarda Türkiye’ye ve COOP TRR standına gösterilen ilgiden memnun olduklarını söyledi. Şenel: “Almanya, Türkiye için çok önemli bir ana pazar.  Türkiye’nin bu pazarda eski günlerine dönmesi için COOP TRR olarak büyük gayret gösteriyoruz” dedi.

COOP TRR Türkiye Koordinatörü Hasan Çetin de Stuttgart’ta Türkiye’ye gösterilen ilginin sevindirici olduğunu belirterek: “Stuttgart’ta iyi bir ilgi ile karşılaştık. COOP TRR olarak Stuttgart’ın yanı sıra Hannover, Hamburg, Nürnberg ve Berlin’deki fuarlarda da COOP TRR olarak standımız bulunacak. Türkiye turizmine katkı sağlamak için elimizden geleni yapıyoruz. Nitekim, Almanya’daki ilk fuarımızda iyi bir ilgi ile karşılaştık” diye konuştu.