DALYAN OLARAK, İÇ PAZARA BÜYÜK ÖNEM VERİYORUZ!

DALYAN OLARAK, İÇ PAZARA BÜYÜK ÖNEM VERİYORUZ!


Dalyan’ın dört bin kişilik nüfusa sahip küçük bir Ege kasabası olduğunu ifade eden Yağmur, Havalimanı olan bir bölgede yer almanın avantajını da kullandıklarını ifade ederek, “  Dalaman Havalimanına 25 dakika mesafede.  Örneğin, İstanbul veya Ankara’dan gelecek olan misafirlerimiz yaklaşık bir buçuk saat sonra otellerine ulaşabiliyorlar.  İztuzu Plajı alt tarafta, üst tarafımızda Köyceğiz Gölü ortada da Dalyan kanalı var.  Dalyan Kanalı iki göl ve denizin birleştiği noktada yer alıyor. Yine Kaunos Antik kentimiz ve 3 bin 500 yıllık tarihi geçmişi olan Likya Kral mezarları da gelenler tarafından büyük ilgi görmektedir” dedi.





Geçen yıl sıkıntılıydı ama 2017 sezonundan umutluyuz!

2016 yılının sıkıntılı bir yıl olduğunu ancak 2017 yılı için umutlu olduklarını da dile getiren Ali Mürşit Yağmur, “ Geçen yıl malum ülkemizde de yaşanan gelimleler ışığında büyük sıkıntılar yaşadık. Hala gelecekten bir umudumuz var. Dalyan dört bin yatak kapasitesine sahip bir belde. Genelde iç pazara sesleniyoruz.  Dış pazarda ise ağırlığımız İngiltere ve Hollanda. 2017 yılından her şeye rağmen ve tüm olumsuzluklara rağmen umudumuzu koruyoruz.  Bu dönemde iç pazara daha fazla önem veriyoruz. Dalyan olarak beklentimiz iç Pazar üzerine. Şu anda 2017 yılı için Avrupa’dan çok fazla bir talep söz konusu değil.  Burada Nisan ayında sezonumuzu açıyoruz ve Kasım ayında da sezonumuzu kapatıyoruz”



Dalyan olarak EMİTT Fuarına katılacağız!

Dalyan İztuzu Turizm ve Tanıtım Derneği olarak tanıtım çalışmalarına da devam ettiklerini belirten Yağmur, “ Bu derneğimiz yurt içi ve yurt dışında fuarlara katılıyor. Çeşitli acenteleri Dalyan’a davet ediyoruz. Dalyan tanıtımını yapıyoruz. Gelecek yıl EMİTT fuarına katılacağız ve Hollanda’da bir tanıtım çalışması yapacağız. Almanya konusunda da bölgemizin tanıtımı için çalışmalarımız var. Çünkü Alman Pazarı Dalyan’da son dönem etkin olmaya başladı” diye konuştu.