DEMET AKALIN ZİRVEYİ SALLADI



5.000 öğrenci üzerindeArçelik Winterfest kapsamında sahneye kim çıksın anketinde en çok oyu alarak Uludağ da sahneye çıkan Demet Akalın seslendiridiği şarkılarla gençlere keyifli bir akşam yaşatırken yine bu yılda Uludağda en kalabalık dinleyiciyle rekora imza attı.
 
Tüm müzik listelerinde zirveye oturan Demet Akalın 2 Şubat İstanbul "Bostancı Gösteri Merkezi",9 Şubat Adana "Ekinci Garden Hotel",12 Şubat Uludağ "WinterFest",2 Mart Almanya "Club Taksim Bochum", 7 Mart Ankara Dünya Kadınlar Günü, 22 Mart Eskişehir "Club 222",23 Mart Kıbrıs,20 Nisan Berlinkonserleriyle konser takvimi ile zirveye oturdu.
 
Konserlerinde şarkılarını izleyicilerle birlikte hep bir ağızdan söyledikleri zaman çok mutlu olduğunu belirten Demet Akalın "şarkılarımı hep birlikte söylediğimiz zaman yeniden doğduğumu hissediyorum. Bu inanılmaz bir güç ve mutluluk" diyerek duygularını dile getiriyor.
 
Konsere özel hazırlık
 
Demet Akalın 2 Şubatta İstanbul Bostancı Gösteri Merkezi'nde gerçekleşecek konseri için de özel bir sahne şovu tasarlıyor.  Görsel bir şölen olacak dediği konseri için hiçbir masraftan kaçınmayan sanatçı, kazancından daha fazla bir meblağa mal olacak produksiyon masraflarının sergileyeceği şova değeceğini ifade ediyor.