DİNAZOR TURİZMCİNİN KİTABI ATIŞA ÇIKTI

35 yıldır Antalya turizmine hizmet eden Adil Gürkan, kitabında beceriksizlikleri eleştirdiğini, geçmişi sağlıklı bir şekilde değerlendirmeye çalıştığını belirtti. En başta kendisini eleştirdiğini ifade eden yazar, kitapta mizah öykülerine, acı tatlı anılara da yer verdiğini sözlerine ekledi.

Halen Kilit Hospitality Grup bünyesinde aktif çalışma hayatını sürdüren Adil Gürkan, grupta Kurumsal İletişim ve Eğitim Direktörü olarak görev yapıyor. Kitabının içerik olarak bir 'Kirli Çıkın' olarak görülebileceğini söyleyen Adil Gürkan, yazıları arasında sos tariflerinden inovasyon önerilerine kadar geniş bir yelpazeden konular olduğunu ifade etti.

Yazar turizmci dostlarına söyle seslendi:

“Evet sevgili dostlarım, değerli turizmci kardeşlerim. Ustalarım. Bende bir heyecan sormayın gitsin. Nasıl olmasın ki? Az önce Google'da adımı ve kitabımı aradım. Bir sürü link çıktı. En hesaplısı kitap yurdu ve Sözcü Kitap. Eh bunca yıllık hukukumuza dayanarak bir an önce alıp okumanızı ve akabinde dönüp bana bin türlü saydırmanızı bekliyorum.. Selam ve saygı ile...”