DİVAN GRUBU ÖDÜLE DOYMUYOR

Divan Grubu Brandon Hall Group’tan İki Ödül Birden Aldı!

DİVAN GRUBU ÖDÜLE DOYMUYOR

ivan Grubu; eğitim, yetenek yönetimi ve liderlik gelişimi alanlarında sektörün Oscar’ı olarak kabul gören dünyanın en prestijli danışmanlık şirketlerinden biri olan Brandon Hall Group tarafından bu yıl da ödüle layık görüldü.

Divan Grubu; bronz, gümüş ve altın kategorilerinde verilen ödüllerde "Kültür Elçileri" projesiyle alanında “Çalışan Bağlılığı” ve “Takdir ve Tanıma” iki gümüş ödülün sahibi oldu.Turizm ve Yeme-İçme sektörlerinde Türkiye'nin öncü şirketlerinden olan Divan Grubu; uluslararası arenada prestijli ödüller veren Brandon Hall Group tarafından ödüllendirildi. Divan Grubu, köklü kültürünü ve başarılarını geleceğe taşımak, çalışan bağlılığını ve gelişimini sürdürülebilir kılmak amacıyla hayata geçirdiği "Kültür Elçileri" projesiyle “Çalışan Bağlılığı” ve “Takdir ve Tanıma” alanlarındaki çalışmalarını ödülle taçlandırdı.

25 farklı ülkeden uluslararası markaların değerlendirildiği ödül kapsamında aday projeler, uzmanlardan oluşan uluslararası bir jüri tarafından incelendi ve içerik zenginliği, uygulama süreci, inovasyon ve yarattığı ölçülebilir faydalar gibi kriterleri dikkate alındı. Divan Grubu, “Çalışan Bağlılığı” alanında bu sene Türkiye’den ödüle layık görülen tek şirket oldu.

Divan Grubu CEO’su Murat Tomruk konuya ilişkin yaptığı açıklamada; "Şirketimizin tüm birimlerinden özenle seçip yetiştirdiğimiz 100’ü aşkın kültür elçimiz, Divan değerlerinin ve kültürünün en iyi şekilde temsil edilmesi ve yeni çalışanlarımıza aktarılması için sene boyunca özveriyle çalıştılar. Kültür elçilerimizi en yüksek standartlarda eğitimlerle destekledik ve başarılı çalışmalarını ödüllendirdik. Pandemi döneminde de “Sağlık Elçisi” olarak kritik bir rol üstlendiler. Büyük önem verdiğimiz bu projemizin ve kültür elçilerimizin uluslararası arenada Mükemmellik Ödülü ile taçlandırılmasının mutluluğunu yaşıyoruz." ifadelerini kullandı.