DOUBLE TREE BY HİLTON ADANA RESMİ AÇILIŞI YAPILDI

DoubleTree by Hilton Adana’nın Resmi Açılış Töreni AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik’in Katılımıyla Gerçekleşti

DOUBLE TREE BY HİLTON ADANA RESMİ AÇILIŞI YAPILDI

1955 yılından bu yana Türkiye’deki en uzun süreli konaklama hizmetini sunan Hilton, DoubleTree by Hilton markası bünyesindeki en yeni oteli olan DoubleTree by Hilton Adana’nın kapılarını geçtiğimiz Aralık ayında misafirlerine açtı.

Otelin resmi açılışı ise 15 Şubat 2020 günü, Avrupa Birliği eski Bakanı ve AK Parti sözcüsü Ömer Çelik tarafından gerçekleştirildi.

İkisi süit olmak üzere toplam 100 odasıyla Aralık 2019’dan bu yana misafirlerini ağırlamaya başlayan DoubleTree by Hilton Adana, resmi açılışını, 15 Şubat 2020’de, Avrupa Birliği eski Bakanı ve AK Parti sözcüsü Ömer Çelik, Adana Valisi Mahmut Demirtaş ve Belediye Başkanları’nın katılımıyla düzenlenen törenle gerçekleştirdi. Hilton Üst Sınıf Otellerden Sorumlu Türkiye Bölge Müdürü Armin Zerunyan’ın da hazır bulunduğu törene, otelin yatırımcısı Metropol Sağlık Hizmetleri İnşaat ve Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Özülkü, Yönetim Kurulu Üyesi Şule Özülkü ve Esra Özülkü katıldı.

“Ülke çapındaki büyüme hedefimizi vurgulayan ve Hilton’un Türkiye’deki 22. oteli olan DoubleTree by Hilton Adana’yı hayata geçirirken Metropol Sağlık Hizmetleri İnşaat ve Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi ile birlikte çalışmaktan mutluluk duyuyoruz” diyen Hilton Üst Sınıf Otellerden Sorumlu Türkiye Genel Müdürü Armin Zerunyan konuşmasını şu sözlerle sürdürdü: “ Hilton’un dünyada 6110 oteli bulunuyor. Bunların 67 tanesi ise Türkiye’de faaliyet gösteriyor. Hilton markası olarak Adana’ya ilk kez, 19 yıl önce giriş yaptık. 19 yıl sonra, turizm potansiyeli ve gastronomi açısından çok büyük öneme sahip şehrimize ikinci bir Hilton markasıyla girmekten ve DoubleTree misafirperverliğini Adana’ya taşımaktan dolayı son derece mutluyuz” dedi.

Metropol Sağlık Hizmetleri İnşaat ve Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Üyesi Şule Özülkü ise inşaat ve sağlık sektöründeki yatırımlarından sonra DoubleTree by Hilton Adana ile turizm sektöründeki ilk yatırımlarını gerçekleştirdiklerine değinerek “Bugün değerli Adanalı hemşerilerimizin hizmetine bir işletme daha sunuyoruz. Umuyoruz ki Hilton markasından aldığımız güçle hayata geçirdiğimiz DoubleTree by Hilton Adana, katma değeri yüksek ve şehrimize faydalı bir yatırım olur.” dedi.

Şehrin ilk DoubleTree’si olma özelliğini taşıyan otel, Adana’da konaklama sektörüne bambaşka bir soluk getirmeyi hedefliyor.