DOUBLETREE BY HİLTON MALATYA’DA RÜYA GİBİ DÜĞÜNLER

DOUBLETREE BY HİLTON MALATYA’DA RÜYA GİBİ DÜĞÜNLER
Malatya’nın en şık ve en özellikli oteli DoubleTree by Hilton Malatya’da siz de peri masallarını aratmayacak bir düğünde sevdiklerinizle unutulmaz bir gecenin mutluluğuna ortak olacaksınız. Otelin seçkin davetler için hazırlanmış, Hitit Balo Salonu’nda misafirlerinizi ağırlamak ise başka bir prestij olacak.

DoubleTree by Hilton Malatya’da mükemmel bir düğün gecesi için her şey ayrıntısıyla düşünülmüş. Düğün öncesi otelin ödüllü Executive Şefi Onur Şen tarafından hazırlanan mönüleri tadabilir ve 65 TL + KDV fiyatlarından başlayan 8 ayrı mönü seçeneğinden birini tercih edebilirsiniz. Daha sonra ise düğün ve davetler konusunda uzman otel ekibi, gelin ve damat için hazırlanan süit odanın yanı sıra iki adet hazırlanan konforlu odası düğün sahiplerinin günlük kullanımı için düzenliyor. DoubleTree by Hilton Malatya’da hazırlanan düğün paketi bunlarla da sınırlı değil. Düğünün ertesi günü, yorgunluğunuzu size sunulan iki kişilik masaj paketi ile atabilirsiniz. Ayrıca bu unutulmaz anılarla dolu düğün paketinin bir de sürprizi var. Tam bir yıl sonra, evlenme yıldönümümüzde DoubleTree by Hilton Malatya size iki kişilik mükemmel bir baş başa akşam yemeği hediye ediyor.

Hilton HHonors misafir sadakat programı üyeleri DoubleTree by Hilton Malatya’daki her rezervasyonlarında puan kazanıp kullanabilecekler.