DTO ANTALYA ŞUBESİ, BATI AKDENİZ TİCARET BULUŞMASI'NDA

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası öncülüğünde, Antalya, Isparta ve Burdur illerinde yer alan sanayiciler ANFAŞ Fuar alanında buluştu.

DTO ANTALYA ŞUBESİ, BATI AKDENİZ TİCARET BULUŞMASI'NDA

Batı Akdeniz Ticaret Buluşması'nda Batı Akdeniz Bölgesi'nin ekonomisini daha da etkin hale getirmek ve ticari işbirliğini geliştirmek amaçlandı.

Buluşmada, üç ilin valilikleri, belediyeleri, oda ve borsaları, iş insanları dernekleri, üniversite Teknoloji Transfer Ofisleri (TTO) ve girişimcilik merkezleri, devlet destekleri sağlayan kurum ve kuruluşlar ile bölgede faaliyet gösteren firmaların stantları yer aldı.

Antalya Deniz Ticaret Odası da Batı Akdeniz Ticaret Buluşması'nda yerini aldı. Şube Başkanı Ahmet Çetin ile Şube Müdürü Cüneyt Koşu’nun da yer aldığı standa gelen ziyaretçilere, Deniz Ticaret Odası’nın çalışmaları ve denizcilik sektöründeki gelişmeler aktarıldı.
Antalya Deniz Ticaret Odası Şube Başkanı Ahmet Çetin yaptığı açıklamasında “Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Davut Çetin öncülüğünde Batı Akdeniz Ticaret Buluşması'nda bizde ANFAŞ Turizm Fuarındaki standaımızda yerimizi aldık. Antalya, Isparta, Burdur Ticaret odaları, Borsa Başkanları hepimiz buradayız. Çok yararlı bir buluşma oldu. Bu buluşmalarımızın sektörümüze bölgesel olarak çok faydası olacağını düşünüyoruz. Gelen misafirlerimiz ile bire bir ilgilendik. Gelen misafirlerimize genel başkanımız Tamer Kıran’ın da selamlarını ilettik” dedi.

Tarihçi, Akademisyen, Yazar Prof.Dr.İlber Ortaylı “Osmanlı’dan Günümüze Ekonomi Tarihi” konulu bir söyleşi ile gelen konuklara seslendi. Program sonrası DTO Antalya Şube Başkanı Ahmet Çetin, İlber Ortaylı’ya, Antalya Deniz Ticaret Odası öncülüğünde hazırlanan ‘Antalya’nın Denizcilik ve Deniz Ticareti Tarihi’ kitabını,  Editör Doç. Dr. Fatma Şimşek ile birlikte sundu.

Buluşmada, valilikler, Antalya, Isparta, Burdur Ticaret ve Sanayi Odaları, SİAD'lar, Ticaret Borsaları, özel ve kamu kurumlar, belediyeler, üniversiteler, Teknoloji Transfer Ofislerini açtıkları stantlar ile gelen konuklarını ağırladı.