DÜNYA TURİZMCİLERİ TOKAT’TA BULUŞUYOR

Dünya Turizmine yön veren turizmciler Uluslararası Ekoturizm Çalıştayı için Tokat Dedeman Oteli’nde bir araya gelecekler.

DÜNYA TURİZMCİLERİ TOKAT’TA BULUŞUYOR

Çalıştayda Dünyanın en başarılı turizmcilerine verilen Ekoturizm Ödülleri sahiplerini bulacak.

55 ülkede başkanlığı, 206 ülkede aktif üyesi olan Dünyanın en geniş kapsamlı uluslararası Turizm etkinliklerinden biri Tokat’ta gerçekleşecek. Uluslararası Ekoturizm Çalıştayı Amerika’dan sonra Türkiye’de düzenlenecek. Ekoturizm Derneği’nin 16. etkinliği olan bu önemli buluşma, 28 - 29 Temmuz tarihleri arasında Tokat’ta gerçekleşecek.Tokat Dedeman Oteli’nde düzenlenecek ve Dünya Turizmine yön veren turizmcilerin buluşacağı Uluslararası Ekoturizm Çalıştayı’nda, 30’a yakın Büyükelçi, 250’e yakın yabancı katılımcı ve 1000’e yakın Türk Turizmcisi bir araya gelecek.

ÜLKEMİZE BÜYÜK KATKI SAĞLAYACAK

Benzer birçok başarılı, ses getiren tanıtım çalışmaları ile tanıdığımız ve bu önemli etkinliği ülkemize kazandıran Uluslararası Ekoturizm Derneği Başkan Yardımcısı Murtaza Kalender görüşlerini şu şekilde ifade etti: “Ülkemize son 1.5 yıldır uluslararası bir derneği ilk etkinliğini kazandırmanın ve ülkemizdeki Turizmci paydaşlarımız ile bir araya getirecek olmanın büyük gururu içerisindeyiz. Etkinliğimizde 2 gün boyunca Turizm Çalıştayı’nı, aynı zamanda ikili görüşmeler gerçekleştirecek olmamızdan dolayı çok mutluyum.
Etkinliğimizde, 28-29 Temmuz tarihleri arasında 30’a yakın Büyükelçi, 250’e yakın yabancı katılımcı ve 1000’e yakın Türk Turizmcisi ile Tokat Dedeman Otel’inde bir araya geleceğiz.28 Temmuz akşamı ise bu alanda dünyanın en başarılılarına verdiğimiz Ekoturizm Ödüllerini açıklarken, kazananlara ödüllerini takdim edeceğiz. Ortalama en az 2000 Dolar ile 15.000 Dolar arasında para harcayan ve Dünyadaki en hızlı büyüyen trendlerin başında gelen Ekoturizm Çalıştayı, yalnızca katılımcılara değil, ülkemize de büyük katkı sağlayacaktır."

ÜCRETSİZ KAYIT YAPTIRABİLİRSİNİZ

"Özellikle Turizmi 81 ilde 12 aya yayabilmek için bu tip etkinliklerin çok önemli olduğunun altını çizmek istiyorum. Bu etkinliğimizin Dünyadaki organik tanıtım bedeli yaklaşık 300 milyon dolar civarındadır.
Türkiye’deki tüm Turizmci iş paydaşlarımız, etkinliğimize ücretsiz olarak aşağıdaki linkten 22 Temmuz 2021 tarihine kadar kayıtlarını yaptırabilirler. https://www.workshoptravelshop.com/ecotourismtokat2021/tr/ Ayrıca bize destek veren Tokat Valiliği’ne, Tokat Belediyesi’ne , TGA’ya,  THY’ye, Tokat Dedeman Otel’ine, Alin Otel’e, Tower Otel’e ve ismini sayamadığım kurum ve kuruluşlara çok teşekkür ederiz.