DÜNYA TURİZMİ EMITT 2020'DE BULUŞACAK

Dünyanın en büyük dört turizm fuarı arasında yer alan ve 30 Ocak – 2 Şubat tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek olan 24. EMITT- Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı 85 ülkeden binlerce katılımcı ve 60 binin üzerinde ziyaretçiyi ağırlamaya hazırlanıyor.

DÜNYA TURİZMİ EMITT 2020'DE BULUŞACAK

Fuar, turizmin küresel, bölgesel ve yerel boyutta en güncel trendlerinin tartışılacağı bir fikir alışverişi platformu olma özelliğine de sahip olacak.

24. EMITT Fuarı, 30 Ocak Perşembe günü, TÜYAP Palas Otel’de T.C Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’un açılış konuşmasıyla başlayacak. Açılış Töreni’nin diğer konuşmacıları arasında İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, TTYD Başkanı Oya Narin, TÜROFED Yönetim Kurulu Başkanı Sururi Çorabatır, TÜRSAB Yönetim Kurulu Başkanı Firuz Bağlıkaya, THY Genel Müdürü Bilal Ekşi, Hyve Grup Bölge Direktörü Kemal Ülgen ve Hyve Grup Turizm, Seyahat ve Moda Direktörü Hacer Aydın bulunuyor.

Dünya turizminin en önemli zirvelerinden biri olan EMITT Fuarı’nın ilk gününde turizm sektörünün gündeminin konuşulacağı ve T.C. 54. Hükümeti Kültür ve Turizm Bakanı Bahaattin Yücel’in yöneteceği Başkanlar Forumu yer alacak.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu ise; heyetiyle birlikte 1 Şubat tarihinde EMITT Turizm Fuarı’nı ziyaret edecek.

Fuar’ın ikinci gününde ise Paris Louvre Müzesi’nden sonra dünyada ilk kez İstanbul’da sergilenecek Mona Lisa: Beyond The Glass sergisi ile 3. gün Göbeklitepe VR Deneyimi, dört gün sürecek Fuar programının satırbaşları arasında yer alıyor.