EGE’NİN EĞLENCE ADASI: MİKONOS

“Tatil benim için eğlenmektir” diyenlere, tatilbudur.com’un cazip bir teklifi var. Borajet Havayolları ile her Perşembe çıkışlı 3 gece 4 gün süren Mikonos turuna 299 Euro’dan başlayan fiyatlarla gitmek mümkün.

Avrupa’nın ve Ege Denizi’nin en eğlenceli adası Mikonos’un ünlü plajı ‘Paradise Beach’te yüzmek, Cennet Kumsal’da dinlenmek, geceleri renkli partilere katılmak ve dünyanın en ünlü markalarının sıralandığı caddelerde dilediğiniz gibi alışveriş yapmak için dört günlük harika bir turu kaçırmayın. Ayrıca adanın rıhtım boyunca uzanan yel değirmenlerini, daracık sokaklarını ve begonvillerle kaplı beyaz badanalı mavi pencereli evlerini gezerek yakından görmek yapılacak en güzel aktiviteler arasında. Gün sonunda güneşin batımındaki adanın huzurlu atmosferi güneşin batışıyla yerini sabaha kadar süren eğlenceye bırakıyor. Eğlencede sınır tanımayanların adından “özgürlük adası” diye bahsedilen Mikonos adası, gece ise beach partileri ve gece kulüpleriyle kaliteli müziğin ve sınırsız eğlencenin merkezi konumunda.

Deniz ürünlerinde zengin ve kaliteli menülere sahip kaliteli restoranlarda Yunan mezeleri de mutlaka denenecek lezzetler arasında yer alıyor.