ELITE WORLD MARMARİS SEZONA MERHABA DİYECEK

ELITE WORLD MARMARİS SEZONA MERHABA DİYECEK
Elite World Marmaris Hotel, deniz, kum, güneş ve yeşilin eksiksiz bir kombinasyonun yer aldığı Marmaris İçmeler ’de çok özel bir lokasyonda yer alıyor. Dalaman Havalimanı’na 95, Marmaris’e yedi kilometre uzaklıkta, ünlü İçmeler Plajı'na ise 30 metre mesafede. 14 yaş üstündeki konuklarına “Her şey dahil" konseptiyle hizmet veriyor. 2016 yılında Tripadvisor tarafından Türkiye’nin en iyi 25 oteli arasında 7. sırada bulunan Elite World Marmaris Hotel, Expedia tarafından seçilen “Her Şey Dahil” kategorisinde “2017 yılı dünyanın en iyi ilk 100 oteli” sıralamasında yer alıyor.

Elite World Marmaris huzur veren atmosferi ile sizleri karşılıyor

Elite World Marmaris Hotel, dünya standartlarında sunduğu konaklamanın yanı sıra, deniz ve doğa manzaralı 93 konforlu Deluxe oda ile hizmet veriyor. Ayrıca restaurantlarında misafirlerine dünya mutfaklarından farklı tatların ve lezzetlerin buluştuğu uluslararası bir çeşitlilik sunuyor.
Açık yüzme havuzu, Osmanlı hamam kültürünü yaşatan Türk hamamında kese ve köpük masajları, sağlıklı içecekler sunan Vitamin Bar misafirlere sunulan hizmetler arasında yer alıyor.Misafirlerine bilardo, masa tenisi, langırt gibi aktivitelerle de keyifli vakit geçirten Elite World Marmaris Hotel’de plaj ve havuzda şezlong, minder, şemsiye ve havlu ücretsiz olarak sunuluyor.

Turizmciler 2018 yaz sezonu için umutlu
Elite World Marmaris Hotel Genel Müdürü Ali İhsan Bilgi: “Bu yıl erken rezervasyonlar arttı. Bu turizm dünyası adına sevindirici bir gelişmedir. Özellikle İngiliz ve Rus turistlerden gelen taleplerde artış söz konusu. Elite World Marmaris Hotel’in erken rezervasyon ile yüzde 30’lara gelen doluluk oranlarının, bütün sezon boyunca yüzde 80’lere çıkacağını tahmin ediyoruz.” diye belirtti.