EMBİYAOĞLU:TERCİH SEBEBİ OLMAK BİZİ MUTLU EDİYOR!

Zengin ürün çeşitliliği ile dikkat çeken firma Kemer’de olmanın ve uygun fiyat ile markalı ürünleri Kemer’e getirmenin şansı ve mutluluğunu yaşıyor.



Tercih sebebi olmak bizi mutlu ediyor!

Hizmete girdikleri 2016 yılı mart ayında bu yana gösterilen ilgiye çok teşekkür eden Embiyaoğlu Endüstriyel Mutfak Ekipmanları sahiplerinden İsmail Embiyaoğlu, “Bölgemizdeki Otel, Motel, Tatil Köyü, Restoran, Bar, Cafe, Club gibi işletmelere mutfak ekipmanları konusunda hizmet veriyoruz. En çok kaliteye önem veriyoruz. Bu ürünlerin kullanımı uzun vadede olmalı. Bu da maliyetleri uzun vadede aşağıya düşürüyor. Verdiğimiz ürünler kaliteli olduğu için uzun süre kullanılabilir ve kısa sürede değiştirmek gerekmez. Ürünlerimiz uzun ömürlüdür. Tercih sebebi olmak bizi mutlu ediyor”

Kemer’de anlık ihtiyaçları hızlı bir şekilde sunduklarını ifade eden Embiyaoğlu, “ Kemer’de açıldığımız günden bu yana üç tane pastane ve dört tanede restaurant kurulumu yaptık. Bölgemizde yer alan otellerimizin birçoğunun ihtiyacını karşıladık ve tercih edildik. Bugün yaklaşık her otelimiz ihtiyaçlara göre bizden malzemelerini sipariş etmişler ve bizde kısa sürede kendilerinin isteklerini hızlı bir şekilde yerine getirmişizdir. Siparişlerin hızlı karşılanması nedeniyle paydaşlarımız da oldukça mutlu ve memnun olmuşlardır. Bölgemizde bu işi ilk yapan firma olduğumuz için çok taktir alıyoruz” dedi.



Önceliğimiz daima kaliteli ve markalı ürünleri müşterilerimiz ile buluşturmak!

Kemer bölgesinde yer alan işletme mutfaklarının birçoğunun 20 hatta 25 yılı doldurmuş durumda olduğunu ve bunların da maliyetlerin aşağıya çekilmesi için yenilenmesi gerektiğini sözlerine ekleyen İsmail Embiyaoğlu, “ Önceliğimiz daima kaliteli ve markalı ürünleri müşterilerimiz ile buluşturmak. Bu kaliteyi de bölgemizdeki otelciler tercih ettiler. Fiyat politikası olarak da bölgenin en iyi fiyatlarını veren bir firma konumundayız. Ana bayilik ve distribütörlük gibi müşterilerimiz ile direk çalışıyoruz. Liste fiyatları üzerinden çok ciddi ıskontolar yapıyoruz. Bu sene yeni bir işletme olmamıza rağmen çok sayıda beş yıldızlı otele ürün veriyoruz. Bununda mutluluğunu yaşıyoruz. Hedefimizin üstüne geçtik ve aynı kararlılıkla yolumuza devam ediyoruz. Önümüzdeki yıldan itibaren ürün yelpazemiz daha da genişletmeyi düşünüyoruz. Turizmin hizmet kalitesini yeme içmede arattırmak hedefimiz olacak ” diye konuştu.