EMİN ÇAKMAK 'TÜRSAB’TA BERMUDA ŞEYTAN ÜÇGENİ GİBİ OYUNLAR OYNANIYOR'

 Türsab Hepimizin platformu başkanı Emin Çakmak’ın Afyon Korel Thermal Hotel’de düzenlediği yemekli “Ortak Akıl” toplantısına katılan acenteler “Değişim olmayan değişim laflarından bıktık. Çünkü değişim lafta kalıyor. Herkes tek adam olmak istiyor. Vizyon, yok misyon yok. Takım yok. Hedef yok. Ama aday çok. Eski hamam eski tas yönetim ve burnu havada kişiler istemiyoruz. Emin Çakmak’ın enerjisini biliyoruz. Bize sizin gibi yeni yöneticiler, lazım. Aday olmanızı bekliyoruz” dediler.

TENEZZÜL EDİP TELEFONA ÇIKMIYORLARA

centeler ihtayaç halinde telefon ettiklerinde teezzül edip kendileriyle konuşmayan ve dertlerine ortak olmayan yöneticilerden bıktıklarını belirterek “Yıllardır TÜRSAb’ta aynı şeyleri izlemekten yorulduk. Ortaya çıkan adaylar kongre gecesi önümüze istemediğimiz insanların olduğu listeleri dayatma peşindeler. TÜRSAB yönetimine aday olanlarla birlikte kimlerin talip olduğunu bile bilmiyoruz” şeklinde konuştular.

BİZİ DÜNYAYA REZİL ETTİLER

Emin Çakmak, acentelere hak verdiğini belirterek “Türsab hepimizin. Bize hizmet etmeyi unutan TÜRSAB oldu. Ona sahip çıkmalıyız” dediTÜRSAB’ın son durumunu anlatan Emin Çakmak, “Biz heryerde Türkiye’nin güvenli olduğunu anlatmaya çalışırken TÜRSAB yönetimi acenteleri terörist gibi görerek güvenlik bahanesiyle kongreyi erteletti. Ama Türkiye’de güvenlik olmadığını belirterek Türk turizmine büyük kötülük yaptılar. Bizi herkese mahçup ettiler, dünyaya ise rezil ettiler” dedi.

BİRİLERİ YALANLAR YAZDI, BİZ ÇALIŞTIK

Emin Çakmak, geçen kongrede son üç ayda cıkan adayın oyları bölmesi sonucu başkanlığı kaybetmesine rağmen sektörün menfaatine işlere devam ettiğini belirterek şöyle konuştu:“Annem ve babamın hayır duasını alarak yola çıktım. Yol arkadaşlarımla birlikte durmadık. Düzenlediğimiz sağlık turizmi etkinlikleriyle hastane, otel, acente rekabetini ortadan kaldırarak birlikte çalışmalarını sağladık. Bu arada birileri bizim aleyhimizde yazdı, çizdi. Yalanlar ortaya attı. Biz ise çalıştık. Çünkü bize geçen dönem oy veren 1069 kişinin sorumluluğu üzerimizdeydi. Biz etkinliklele bir çok arkadaşımıza iş ve aş yarattık. Bu arada hakkımda söylenen yalanlar devam etti.



SİYASETİM TÜRSAB’TIR

Hiçbir siyasetle ilgim yok. Her Türk vatandaşı gibi bir oyum var. Gider kullanırım ve siyaseti unuturum. Benim tek siyasetim Türsab’tır. Bizler çalışarak hep birlikte bu krizi atlatmak için çalışıyoruz. Ben sade bir Türk ailesinin evladıyım. Biz tabandan, tırnaklarımla çalışarak geldim. Düşenin halini anlarım. Bu nedenle acentelerimizin bu dönemde yaşadıkları sıkıntıları en iyi ben anlıyor ve çözüm üretmeye çalışıyorum.

”TÜRSAB’TA BERMUDA ŞEYTAN ÜÇGENİ GİBİ OYUNLAR OYNANIYOR

Emin Çakmak, bu dönem muhalefettekilein birleşmesi için destek verdiğini belirterek şöyle devam etti:“Ben sözümün arkasında durup muhalefetin birleymesini destekledim. Ama gelişen süreçte muhalefette beklentilerimiz gerçekleşmedi. Son güne kadar ne birleşme oldu, ne de listeler açıklandı. Kendimizi birden Bermuda şeytan üçgeni benzeri bir ortamın içinde bulduk. TÜRSAB’da şeytanın aklına gelmeyecek oyunlar oynanmaya başladı. Acenteler artık gerçekleri görmeli ve ona göre karar vermelidir. “