EMİRATES, 2015 APEX YOLCU SEÇİMLERİ ÖDÜLLERİNDE YEDİ ÖDÜL ALDI

Emirates, APEX Ödülleri’nde En İyi Yolcu Deneyimi ile altıncı kez üst üste kazandığı Orta Doğu'nun En İyisi ödülünün sahibi oldu. Emirates ayrıca uçaklarında müşterilerine sunduğu ürünler ve havalimanı hizmetleri konusunda En İyi Uçak İçi Eğlence Kullanıcı Arayüzü, En İyi Uçak İçi Bağlanırlık ve İletişim, En İyi Kabin Ambiyansı, En İyi Yiyecek ve İçecek Hizmeti ile En İyi Yer Hizmetleri Deneyimi ödüllerini de kazandı.

Emirates'in Başkan Vekili ve Operasyon Direktörü Adel Al Redha konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı: "Yaptığımız her şeyin merkezinde müşterilerimiz yer alıyor. Havada ve karada, ön saflarda ve perde arkasında, kendisini işine adamış personelimiz olağanüstü bir seyahat deneyimi sağlamak için her gün son derece sıkı şekilde çalışıyor. Yolcular tarafından takdir görmek alabileceğimiz en güzel ödül ve çıtayı yükseltmek için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Emirates, mevcut en yeni teknolojiye dayalı ürünler ve yenilikçi kabin mobilyaları sunmanın yanında yer hizmetlerinin sunduğu servis ve ürünleri geliştirmek üzere yatırım yapmaya devam ediyor. Bu başarıyı ise Emirates Havayolu ve Grubu Yönetim ve İcra Kurulu Başkanı Ekselansları Şeyh Muhammed bin Raşit El Maktum ile havayolu şirketimizin Başkanı Sir Tim Clark'ın bize verdiği sonsuz desteğe borçluyuz."

Emirates, artık bir simge haline gelen A380 ve son derece popüler olan Boeing 777'lerden oluşan en büyük filoya sahip havayolu firması konumunda bulunuyor. Bu modern ve gelişmiş jetler operasyon açısından son derece verimli olmanın yanı sıra Emirates'in uçaklarında yolcuların havada bile bağlantıda kalmalarını sağlamak üzere mobil telefon hizmetleri ve ücretsiz Wi-Fi ile canlı yayında en güncel spor müsabakalarının izlenebileceği TV ve uçak içi eğlence sistemi "ice" üzerinden benzersiz eğlence seçenekleri sunan en yeni teknolojiler ile hizmet vermesine olanak tanıyor.

Emirates'in markalaşmış hizmeti 130'un üzerinde farklı ülkeden gelen ve 60'ın üzerinde farklı dil konuşabilen uluslararası kabin ekibi ile sunuluyor; hizmet verdiği bölgeler ve ülkelerden esinlenen leziz yemekler en özel şaraplarla birlikte harika bir yemek deneyimine dönüşüyor.

Yerde ise dünyanın dört bir yanına 38 adet dinlenme salonu yapan Emirates, şoförlü araç hizmetleri ile sık uçan ve ayrıcalıklı yolculara zahmetsiz bir Emirates deneyimi yaşatıyor.

Havayolu Yolcuları Deneyimi Birliği (APEX) tarafından oluşturulan Yolcu Seçimleri Ödülleri, dünyanın dört bir yanındaki yolcuları kısa zaman önce deneyimledikleri uçuşları değerlendirmeye davet ediyor. 200'den fazla ülkeden yolcu bu yıl dağıtılacak ödüller için en beğendikleri havayolu şirketi için oy kullandı ve oylama Mayıs'tan Haziran sonuna kadar iki aylık bir sürede gerçekleştirildi.

Kutlamalarla geçen bu haftada Emirates aynı zamanda Dubai'de 2015'te gerçekleştirilen 2. Körfez Havacılık Ağı Etkinlikleri ile birlikte düzenlenen Havacılık Başarı Ödülleri'nin açılışında özel bir ödüle layık görüldü. Söz konusu ödül Emirates'in 30 yıllık üstün başarısını taçlandırdı.

2015 APEX Yolcu Seçimleri Ödülleri'nde kazanılan ödüllerin tam listesi:
1.    En İyi Yolcu Deneyimi
2.    Orta Doğu'nun En İyisi
3.    En İyi Yiyecek ve İçecek Hizmeti
4.    En İyi IFE (Uçak İçi Eğlence) Kullanıcı Arayüzü kategorisi
5.    En İyi Uçak İçi Bağlanırlık ve İletişim
6.    En İyi Kabin Ambiyansı
7.    En İyi Yer Hizmetleri Deneyimi