EMİRATES, UÇUŞ SAYISINI ARTTIRIYOR...

Emirates, İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan uçuş sayısını artırıyor. İnsanları ve şehirleri birbirine bağlayan Emirates Havayolu, Dubai ve İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı arasında gerçekleşen servislerine haftalık iki uçuşun daha eklenmesi ile birlikte bu iki destinasyon arasında her gün hizmet vermeye başlıyor. Havayolu, artık Dubai’den, İstanbul’un iki noktasına, haftalık 18 uçuş gerçekleştirecek.

Emirates Havayolu, 2 Aralık 2018 tarihinden itibaren, Dubai ve İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı arasındaki haftalık uçuş sayısını beşten yediye çıkaracağını duyurdu. Böylece, İstanbul Atatürk Havalimanı’ndan haftalık 11 uçuşa ek olarak, İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı uçuşları her gün hizmet veren bir servis haline gelecek. İstanbul’a gelen ve İstanbul’dan giden yolcular, iki uluslararası havaalanına yönelik, haftalık 18 Emirates uçuşu arasında seçim yapma imkanına sahip olacak.

Emirates Türkiye, Bulgaristan ve Romanya Bölge Müdürü Bahar Birinci konuya ilişkin yaptığı açıklamada: “Zengin tarihi, canlı kültürü ve etkin iş dünyası ile, İstanbul’un, küresel ağda, önemli ve popüler bir destinasyon olmaya devam etmesi şaşırtıcı değil. Sabiha Gökçen’e olan ek uçuşlarımız hem iş için seyahat eden hem de turistlerden oluşan yoğun yolcu talebine fayda ve Türkiye’den uçan yolculara da Dubai merkezimizden, Şanghay, Ho Chi Minh City, Bangkok ve Bali gibi popüler destinasyonlara yönelik, daha fazla bağlantı imkânı sağlamış olacak” dedi.