EN BÜYÜK TATİL ARMAĞANLARINI ALDILAR

World Travel Awards 2018’de Türkiye’nin lider aile oteli seçilen Rixos Premium Tekirova, her yıl düzenlediği Rixy Çocuk Festivali ile birlikte, bu yıl ilk defa organize edilen Rixy Çocuk Olimpiyatları’na ev sahipliği yaptı. 15 Ağustos Çarşamba günü Rixy Çocuk Olimpiyatları ile başlayan etkinlikler, 16 Ağustos Perşembe günü Rixy Çocuk Festivali ile devam etti.

EN BÜYÜK TATİL ARMAĞANLARINI ALDILAR

Tatildeki en büyük önceliğin çocukların mutluluğu olduğunu bilen ve ruhu çocuk olan konuklarını da unutmayan Rixos Premium Tekirova, tatil anılarına unutulmaz bir serüven daha kattı. İki gün süren etkinliklere, farklı ülkelerden katılım sağlayan misafirler renkli anlar yaşadılar. Takım ruhunun en üst seviyelerde yaşandığı olimpiyatlarda, yarışlara anne-çocuk veya baba-çocuk birlikte de katılım sağlarken, 100 üzerinden alınan puanlama sistemi ile en yüksek puanı alan takımlar olimpiyat oyunlarının şampiyonluğuna ulaştılar.

Farklı yaş grupları için farklı yarışmalar

15 Ağustos günü saat 19:00’da başlayan Rixy Çocuk Olimpiyatları’nda farklı yaş grubunda olan çocuklar için birbirinden renkli yarışmalar hazırlandı. 0-1 yaş kategorisindeki miniklerin “Emekleme Yarışması”, 1-3 yaş kategorisindekilerin ise“Yürüteç Yarışması” heyecanı yaşadıkları olimpiyatlarda; 3 yaş kategorisindeki çocuklar “Zorlu Parkur” etapları ile karşılaştılar.

Birbirinden renkli yarışmalar, 4-5 yaş grubundaki çocukların “Hop Hop Yarışması”, “Bisiklet Yarışı” ve “Gülle Atma Parkuru” ile sürdü. Olimpiyatların büyükleri olan 6-12 yaş grubundaki çocuklar ise; “Survivor Parkuru”, “Basket Atma Parkuru”, “Dört Kafesli Parkur”, “Amiral Battı Oyunu”, “Zıp Zıp Yarışı”, “Yapışkan Top Oyunu”, “El Arabası Oyunu” ve “Koca Ayak Oyunu” gibi eğlencenin en üst seviyede yaşandığı yarışmalarda yer aldılar.

Olimpiyat zaferinin kutlaması Rixy Çocuk Festivali’nde!

Coşkunun yüksek olduğu olimpiyat yarışmalarının ardından, 16 Ağustos Perşembe günü kortejle başlayan Rixy Çocuk Festivali; eğlenceli gösteriler, aktiviteler, yiyecek-içecek sunumları ile devam etti. Olimpiyatlarda başarı elde edenlerin ödüllerinin de verildiği festival; “Asterix” sahne gösterisi ve ardından gerçekleşen havai fişek gösterisi ile son buldu.