EN İYİ OTELLER ÖDÜLLENDİRİLDİ

Detur Global’in Misafir Memnuniyet Anketi sonuçlarına göre ilk sırada yer alan oteller belli oldu. 6 kategoride zirvede yer alan otellere plaketleri Antalya’da düzenlenen törenle verildi.

EN İYİ OTELLER ÖDÜLLENDİRİLDİ

Konaklama sektörünün geniş katılımıyla Antalya’da ilki gerçekleştirilen “Detur Goes Global” buluşmasında Detur Global’in Misafir Memnuniyet Anketi’nde farklı kategorilerde ilk sırada yer alan oteller de ödüllendirildi. Belek’te düzenlenen büyük buluşmada otellere plaketleri, Detur Global icra kurulu üyeleri Murat Bektaş, İzzet Tahir Edige, Engin Gülmez, Aslı Kutlu, Erdinç Karlı ve Atila Bayman tarafından törenle verildi.

5 yıldız golf oteli kategorisinde Kaya Palazzo Golf Resort ve Sueno Hotels Golf Belek misafirlerin beğenisini kazanan oteller oldu. Sueno Hotels Golf Belek’in plaketini Otel Genel Müdürü Yaşar Ersoy alırken Kaya Palazzo Golf Resort’ün plaketi Satış Müdürü Pınar Kaya’ya takdim edildi. 5 yıldız her şey dahil otel kategorisinde ise Lrs Port River Hotel & Spa, Detur Global misafirlerinin oylarıyla bu kategoride ilk sırada yer aldı. Lrs Port River Hotel & Spa adına plaket Satış Direktörü Zafer Süzer’e verildi.

4 yıldızlı her şey dahil otel kategorisinde ödül kazanan Kleopatra Royal Palm Hotel’in plaketini Feria Hotels Yönetim Kurulu Üyesi Özgür Öz alırken, 3 yıldız her şey dahil kategorisinde memnuniyet ödülüne layık görülen Kleopatra Arsi Hotel’in plaketini ise Arsi Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Ali Boz aldı. Apart kategorisinde ilk sırada bulunan Catty Cats Garden Hotel’in plaketi ise Otel Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Balcı’ya verildi.