EN ÜST DÜZEY TEDBİRLERLE YAZ SEZONUNU AÇTI

Four Seasons Hotels Istanbul En Üst Düzey Tedbirler ve Yeni Düzenlemelerle Yaz Mevsimini Misafirleri ile Karşılıyor.

EN ÜST DÜZEY TEDBİRLERLE YAZ SEZONUNU AÇTI

Boğaz’ın etkileyici mavisine karşı konumlanan Four Seasons Hotel Bosphorus ve Tarihi Yarımada’nın benzersiz atmosferinde yer alan Four Seasons Hotel Sultanahmet, yerel otoritelerin yönlendirmeleri ve Four Seasons global prosedürleri çerçevesinde alınan en üst düzey tedbirlerle yaz sezonunu açtı. Küresel sağlık hizmeti ve araştırma lideri Johns Hopkins Medicine International iş birliği ile “Lead With Care” programını hayata geçiren Four Seasons, bu yeni programla hem misafirlerine hem de çalışanlarına büyük bir titizlikle sağlıklı ve güvenli bir ortam sağlamaya devam ediyor.

Four Seasons Hotels Istanbul yaz mevsimin ilk günlerinde, özlenen buluşmalara en üst düzeyde uygulanan hijyen ve sosyal mesafe kuralları ile yeniden ev sahipliği yapmanın heyecanını yaşıyor. Oteller, Four Seasons Hotels and Resorts ile küresel sağlık hizmeti ve araştırma lideri Johns Hopkins Medicine International iş birliği ile gerek misafirlerin güvenliği gerek ise çalışanların fiziksel ve mental sağlıkları için, yeni dönemin beklenti ve ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde tasarlanan Lead With Care programını hayata geçirdi. Bu program kapsamındaki uygulamalar “Gelişmiş Temizlik”, “Yüksek Misafir Güvenliği ve Konforu, “Yetkilendirilmiş Çalışanlar” olmak üzere 3 ana başlıkta yer alacak.

Lead With Care prosedürleri ve yerel otoritelerin yönlendirmeleri kapsamında, her iki otel de konaklamadan, yeme-içme alanlarına tüm birimlerde en üst seviyede hijyen ve sosyal mesafe uygulamalarını titizlikle hayata geçiriyor. Otellerin tüm alanlarında gerçekleştirilen rutin temizlik ve hijyen işlemlerinin yanı sıra özel olarak oluşturulan sanitasyon ekibi, gün boyu belirli aralıklarla otellerin ortak alanlarını sterilize ederek misafirlerin, Four Seasons konforunda güvenle bir deneyim yaşamalarını sağlamaya devam edecek.

Misafirlerinin ve çalışanlarının sağlığı değişmez önceliği olan Four Seasons Hotels Istanbul, minimum temas için dijital uygulamalarını yeni dönemde daha da ön plana çıkartıyor. Ödüllü FS App ve Four Seasons Chat hizmetleri, misafirin otellere giriş yaptığı andan itibaren, otel görevlilerine güvenli biçimde ulaşma ve onlarla bağlantı kurma imkânı sağlarken, misafirlere daha konforlu ve hızlı bir deneyim sunuluyor. FS App uygulaması ile misafirler kendi telefonları üzerinden Four Seasons’ın özenli servisini en güvenli biçimde deneyimleyebilecek.

Boğaz’ın kıyısındaki ferah terası ve özel rıhtımı ile Four Seasons Hotel Bosphorus ve rengarenk çiçeklerle bezeli avlusunda Four Seasons Hotel Sultanahmet, yeni düzenlemeler çerçevesinde özlenen açık hava mekanlarında bu yaz da mutluluk veren anlara ev sahipliği yapacak. Yaz dönemi için hazırlanan avantajlı konaklama paketleri, İstanbul’un iki özel lokasyonunda Four Seasons deneyimini yaşamak isteyen misafirlere keyif dolu bir deneyim vaat edecek.

Boğaz’ın ve Sultanahmet’in sevilen lezzetleri, yeni menülerle tek kullanımlık menü kartları ve QR kodlu erişim seçeneği ile misafirlere sunulacak. Sağlık Bakanlığı’nın ve Four Seasons global kurallarına bağlı kalarak, spa hizmetleri arasında yer alan fitness merkezi ve açık havuz, sosyal mesafeye uygun düzenlemeler ile hizmet verecek.

Dünya çapında bilinen ve güvenilen, hizmetini uzmanlıkla vermeye ve kişiye özel deneyim sunmaya tutkuyla bağlı Four Seasons Hotels Istanbul, misafirlerine keyifli bir yaz vaat ediyor.