EREN GÜNGÖR; 'YAPTIĞIMIZ ÇALIŞMALARIN GURURUNU YAŞIYORUZ'

Eren Güngör başkanlığıyla birlikte 2019 yılının başında yeniden şahlanan Profesyonel Animasyon Yöneticileri Derneği’nin (P.A.Y.D) yılsonu galası, Limak Lara De Luxe Hotel ‘de gerçekleşti.

EREN GÜNGÖR; 'YAPTIĞIMIZ ÇALIŞMALARIN GURURUNU YAŞIYORUZ'

Başkan Eren GÜNGÖR’ün açılış konuşmasıyla başlayan geceye 300 davetli katıldı. Eren Güngör konuşmasında dünden bu güne gerçekleştirdikleri sosyal sorumluluk projelerinden bahsetti. Özellikle çocuklar için yaptıkları kampanyalar ve yardımların gururunu yaşadıklarını belirten Güngör, gelecekteki hedeflerinin daha büyük olduğunu belirtti.

Sosyal Sorumluluk Projeleri Hız Kesmeden Devam Edecek

Sosyal sorumluluk projelerinden bahseden Güngör; “Otellerde çocukların ve ailelerinin unuttuğu ya da bıraktığı malzemeleri, giyim eşyalarını ve oyuncakları toplayıp Türkiye genelinde özellikle doğudaki yardıma muhtaç okullara yardımlarımızı bizzat gerçekleştirdik. Duyarlı vatandaşlar bu süreçte bize maddi manevi yardımda bulundu. Götürdüğümüz eşyalar ve kıyafetler sadece otellerde unutulan eşyalar değil hayırseverlerin ve dernek üyelerimizin bağışladığı eşyalardan da oluşuyordu ve yüzde sekseni hiç kullanılmamış mağazadan alınan yeni eşyalardı. Bu yardımların birçoğu İç Anadolu’da üç tane ihtiyaç sahibi köye dağlatıldı ve bence bu Antalya’nın en ses getiren projesiydi. Bu projenin ardından hemen Tunceli’ye elimizi uzattık ve orada ihtiyaç sahibi okullara yardımlarımızı gerçekleştirdik. Bunun dışında Antalya Karaöz ilkokuluna yardımlarımızı yaptık ve bu yardımların tamamını basın temsilcimiz aracılığıyla ve sosyal medya kanallarımızla duyurduk. Bunun dışında son dönemlerde derneğimizinde üzerinde durduğu en önemli konulardan olan çocuk istismarıyla alakalı 3 otelde profesyoneller eşliğinde eğitimlerimizi verdik.

5300 Fidanla Payd Hatıra Ormanı

Güngör son olarak; “Antalya’da daha önce yangına maruz kalmış bir alana üyelerimizden toplanan yardımlarla 5300 kızıl çam fidanı diktik ve bence Antalya’da yapılmış en olağan üstü işlerden birisiydi. Kısa zamanda bunları başarmamızın gururunu üyelerim ve kendi adına yaşıyorum. Sosyal sorumluluk projelerimiz hız kesmeden devam edecektir” şeklinde konuştu ve konuşmasını alkışlar eşliğinde bitirdi.
Eren Güngör’ün konuşmasının ardından Poyd başkanı Ülkay ATMACA kürsüde yerini aldı ve derneklerin sosyal sorumluluk projelerine hız kesemeden devam etmeleri gerektiğini belirtti. “Otellere değer katan tüm otel animasyon ekibinin yeni yılını kutlarken, ırkımızın güzelleşmesine sebep olan herkese sonsuz teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

MURAT ALPSU COŞTURDU

Yılsonu galasının sonlarına doğru tüm animasyon camiası, şarkıcı Murat Alpsu’nun canlı performansıyla gecenin ilerleyen saatlerine dek eğlendiler. Galada yıl boyunca tüm projelere destek veren tüm kişi ve kurumlara plaketler ve teşekkür belgeleri takdim edildi.