ERESIN HOTELS - İSTANBUL, BREZİLYA'DAYDI!...

ERESIN HOTELS - İSTANBUL, BREZİLYA'DAYDI!...
Sao Paulo ziyaretimiz sonrasında ABAV fuarı başlamadan önceki gece Rio’da , Eresin Hotels – The Marmara –CRR-Portfolio-Meridian ve THY ile ortaklaşa verdigimiz davette ev sahipligi yaptık, davetliler özenle seçilmiş ve Rio’da en üst segment’e hizmet veren acentalardı ve davetimize ilgi gerçekten çok iyiydi, katılım acenta sayısı 50 civarı oldu. İstanbul ve Kapadokya ile ilgili sunum ilgiyle izlenirken, Brezilya’lıların Türk müzigine gösterdigi ilgide bizi şaşırttı. Verdigimiz davet Brezilya basınında da yer aldı ve bizim orada olmamız, diger ülkelere göre gerçek anlamda bir fark yarattı.

ABAV’da Turizm Bakanlıgının açtıgı Türkiye standı çok ilgi gördü ve Türkiye’de çekilen ve gösterime henüz biz oradayken giren diziyle beraber Türkiye gerçek bir gündem yarattı diyebiliriz. 

Bu pazardaki gelişme için aslında öncelikle Sao Paulo hattını açtıkları ve rakamlarını yukarı çekmek için olaganüstü çaba sarfeden THY’ na ve pazara gereken ilgiyi gösterip özel sektöre ciddi destek veren Kültür ve Turizm Bakanlıgımıza teşekkür ederiz.

Brezilya basınında yer alan davetimizle ilgili görüntü….
 
Muberra Eresin, do Eresin Hotels, Emre Içiren, Capadocia Cave Resort & Spa, Uygar Koças, The Marmara Hotels, Diana Prudencio e Pedro Adour, diretores da Portfolio Travel Solutions, Suna Turktekin, do Capadocia Cave Resort & Spa, Carolina Osorio, do Meridian Tours, Rebeca Ann Meadown, da Turkish Airlines, e Karin Lima, da Turkish Airlines