ESKİŞEHİR’DE İHSAN TURİZM YENİ YERİNE TAŞINDI

Halil ÖNCÜ ( ESKİŞEHİR ) - 1972'den bu yana dededen toruna uzayan geçmişi ile dikkat çeken ”İhsan TurizmSeyehat Acentesi” her geçen gün büyümeye devam ediyor. Yeni yerinin açılışını törenle gerçekleştiren İhsan Turizm, bölgenin de tercih edilen acentelerden birisi olarak biliniyor.

ESKİŞEHİR’DE İHSAN TURİZM YENİ YERİNE TAŞINDI

Açılışa, Ak Parti Milletvekili ve MKYK Üyesi Harun Karacan, Eskişehir Ak Parti İlçe Başkanı Volkan Doğan, Eski Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmaz, Günyüzü Belediye Başkanı Remzi Arayıt ile çok sayıda turizmci ve Eskişehirli vatandaş katıldı.

Yoğun bir katılımcının yer aldığı açılışta görüşlerini aldığımız İhsan Turizm Seyahat Acentesi Sahibi Hasan Emre Hocaoğlu, “ Her geçen gün büyüyoruz. Bölgemizden büyük ilgi ve destek görüyoruz. Eski yerimizin artık küçük gelmesi nedeniyle ve ilginin de çok olması nedeniyle işyerimizi büyütmeye ve daha aktif hizmet vermeye karar verdik ve yeni yerimize taşındık. Hac Umre Organizasyonu, Tatil Rezervasyonları, Kültür Turları ve Uçak Bileti konusunda hizmetlerimizi sürdürüyoruz. Yeni iş yerimizin açılışında bizleri yalnız bırakmayan, mesajları ile, telefonları ile bizlere ulaşıp hayırlı olsun mesajlarını yollayan dostlarımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.

Açılışı gerçekleştiren isimlerden olan Ak Parti Milletvekili ve MKYK Üyesi Harun Karacan ise yaptığı açıklamada, “Şehrimize yeni bir hizmet anlayışı kazandıracağına inandığım İhsan Turizm Seyahat Acentası’nın iş yeri sahibi, genç girişimci Hasan Emre kardeşimize ve ailesine hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.