ETS’NİN YENİ YÜZÜ MÜGE BOZ OLDU

ETS, 2022 yılı için hazırladığı yeni reklam kampanyasının ilk filmini yayınladı.

ETS’NİN YENİ YÜZÜ MÜGE BOZ OLDU

Kampanyanın yüzü olan oyuncu Müge Boz’un eşi ve kızı ile birlikte yer aldığı reklam filmi, neşeli tatil anları vebir arada olmanın mutluluğunu yansıtan aile konsepti ile dikkat çekiyor.

ETS’nin 2022 reklam kampanyasının ilk filmi “ETS’yle biz, mutlu bir aileyiz!” mesajı ile yayına girdi. Sevilen oyuncu Müge Boz’un marka yüzü olduğu reklam serisinde, Müge Boz’unbasketbolcu olan eşi Caner Erdeniz ve kızları Vina da yer aldı. Misafirlerine yıllardır hayallerindeki tatili sunan ETS’nin yüzü olan ünlü oyuncu, sıcak tatil anlarını yansıtan görüntülere enerjisi ve güler yüzü ile eşlik ediyor. Müge Boz’un ailesi ile birlikte olduğu anların yanı sıra tatilde olan pek çok farklı insanın da neşeli anlarına tanık olduğumuz ilk film, tatilde bir arada olmanın mutluluğunu yansıtıyor.

Televizyon, sinema, açıkhava ve dijital başta olmak üzere tüm mecralarda yayınlanacak kampanyanın arkasında; dünyanın en büyük bağımsız ajans networkü ICOM’un tek Türkiye temsilcisi TEŞKİLAT bulunuyor. Yapımda Case Productions, yönetmen koltuğunda ise ödüllü yönetmen Ozan Yalabık’ın yer aldığı serinin özgün müziklerinin ardındaki isim de ünlü besteci Rahman Altın. Serinin fotoğrafları ise Mustafa Nurdoğdu imzasını taşıyor.