EUROPEAN CHALLENGE TOUR 2015, BELEK'TE!

Türkiye’nin Riviera’sı sayılan Belek'te yer alan ve Özaltın Holding yatırımı olan 45 deliği ile Türkiye'nin en büyük golf sahasına sahip Gloria Hotels & Resorts, tüm dünyadan gelen golfçüler ve sporcular için önemli destinasyonlardan biri olmaya devam ediyor.

PGA European Tour'un ikinci ligi ve Avrupa'nın en önemli yıllık erkek profesyonel golf serilerinden biri olan European Challenge Tour, 2015 yılında 30'a yakın ülkeyi dolaşmaya hazırlanıyor. Gloria Hotels & Resorts, Turkish Airlines European Challenge 2014 yılındaki başarısının ardından gururla 2015 yılındaki etkinliğe ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor..  

3-10 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek etkinliğe 30'u aşkın ülkeden 146 profesyonel golfçü, 175,000 Euro para ödülü ve PGA European Tour'a çıkmak için yarışacak. İlk üç günlük ön çalışmanın ardından aynı zamanda 6 Mayıs’ta bir Profesyonel-Amatör turnuvası da düzenlenecek. Tüm Gloria konukları, 7-10 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşecek olan resmi Turnuvayı ve Gloria Old Course'da rekabet eden geleceğin yıldızlarını izleyebilecekler.

Gloria’dan Spora Tam Destek!

Antalya havaalanına yaklaşık 30 kilometre mesafede bulunan ve dünyanın en hızlı gelişen golf bölgelerinden biri Belek’te bulunan Gloria Hotels & Resorts, İki adet 18 delikli, bir adet 9 delikli toplam 45 delikli golf sahalarıyla Dünya’nın en iyi golf destinasyonlarından biri.

Ağustos 2014'ten bu yana Avrupa Profesyonel Golf Birlikleri (PGA'lar) ile Uluslararası Takım Şampiyonaları (ITC) için resmi merkez haline gelen Gloria Hotels & Resorts, Avrupa ve Türkiye’nin en kapsamlı spor kompleksi olan Gloria Sports Arena’yı da Ocak 2015’te faaliyete geçirdi.

Dünya’da benzeri olmayan “all-in one” (hepsi bir arada) konseptiyle Antalya Belek’te 105 bin metrekarelik doğa harikası bir alan üzerine kurulan Gloria Sports Arena, 6.200 metrekarelik kapalı alandan oluşan tesislerde; atletizm, yüzme, jimnastik, boks, eskrim, judo, güreş, hentbol, basketbol, voleybol, masa tenisi, badmington, dans ve halter sporları için salonlar; açık alanında ise bir adet olimpik olmak üzere farklı özellik ve donanımlarda toplam 3 adet havuz, koşu parkurları, atletizm sahaları, kumsal sporları sahaları, tenis kortları, tırmanma duvarları, çok amaçlı açık spor sahası ve çok amaçlı açık yeşil sahalar ile hizmet sunuyor. Tesisin bünyesinde 1600 seyirci kapasiteli stadyum ve atletler için eğitim alanı bulunuyor.

Yüksek teknik standartlarla donatılan Gloria Sports Arena, bünyesinde bulunan butik konaklama tesisi ve sağlık merkezi ile profesyonel sporcuların tüm kamp ihtiyaçlarına cevap veriyor. 100 odalı oteli ve 50’den fazla branşta spor yapma imkanıyla profesyonel sporcu ve takımlar için yepyeni ve benzersiz bir deneyim sunan Gloria Sports Arena, spora gönül vermiş tüm amatör sporcular için hizmet veriyor