EVLİLİK HAZIRLIĞI YAPAN ÇİFTLER, BU FUAR KAÇMAZ!

Unutulmaz düğünlerin adresi olan Radisson Blu Hotel Kayseri’de yapılacak olan festivale, gelinlikten damatlığa, kuyumcudan mobilyacıya, mekân süslemeden makyaj atölyesine kadar Türkiye’nin ünlü markaları katılarak, 2018 yılının trendlerini, stil önerilerini ve ilham veren yenilikçi fikirlerini evlilik hazırlığında olan çiftler ile paylaşacaktır. Festivale özel, markaların indirim fırsatlarının, hediye çekilişlerinin, defilenin, konserlerin ve eşsiz lezzetlerin ikram edileceği organizasyon, tüm ziyaretçilere ücretsizdir.

25 Mart Pazar günü saat:13.00-19.00 arasındaki festivale katılan çiftler, bir yandan konusunda uzman kişilerle bir araya gelerek akıllarındaki sorulara cevap bulurken, diğer yandan özel indirim fırsatlarından yararlanarak, defile, ikramlar, çekilişler ve canlı müzik performansları eşliğindeki şovlarla keyifli bir hafta sonu geçirecek.

Çiftler, birbirinden güzel hediyelerin sahibi olacak

Radisson Blu Hotel Kayseri’nin, profesyonel misafirperverliğinde düzenlenecek olan festivalde, otelin deneyimli kadrosu, düğün hazırlık süreci hakkında davetlilere bilgiler verirken, düğün planlayan misafirlerine destek verecek. Festivalde Radisson Blu Hotel Kayseri’nin standına uğrayan ziyaretçiler, yapılacak çekilişin sonucunda; konaklama, Roof Restaurant’ta romantik bir akşam yemeği ve İstanbul’da (ulaşım ve konaklama dahil) tatil imkânı gibi birbirinden güzel hediyelerin sahibi olacaktır. Ayrıca otel, festival tarihinden itibaren 31 Mayıs’a kadar anlaşması yapılacak olan tüm organizasyonlarda %10 indirim fırsatı da sunacak.

Ünlüler, Pınar Bent 2018 defilesine katılacak

Pınar Bent 2018 özel gelinlik kreasyonu defilesi, manken Gizem Özdilli, Sosyal Medya Fenomeni Didem Delen ve En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu Ödülünü alan Ayta Sözeri’nin aralarında bulunduğu ünlüler tarafından sunulacaktır. Birbirinden şık gelinlik ve damatlık modellerinin sergileneceği organizasyona, Kayserililerin yoğun ilgi göstermesi bekleniyor.