EXCLUSİVE KINDIL TURİZM İLE 'ADIM ADIM BALKANLAR'...

Antalya'da yer alan Exclusive Kındıl Turizm Siz değerli misafirlerinin kendilerini farklı hissettirecek olan özel turlarıına başladı. İşte bunlardan ilki olan "Adım Adım Balkanlar" turu ve detayları....

EXCLUSİVE KINDIL TURİZM İLE 'ADIM ADIM BALKANLAR'...

1.Gün: İstanbul-Priştina-Prizren-Üsküp

01:45 Antalya Hava Limanı İç Hatlar Terminalinde buluşma ve check-in işlemlerinin tamamlanmasına müteakip Türk Hava Yolları 03:20 TK 2403 uçağı ile İstanbul Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminalinde gümrük işlemlerimizi tamamlayıp 07:50 TK 1017 uçağı ile Priştina’ ya hareket. Pasaport ve gümrük işlemlerinin ardından bizi bekleyen otobüsümüz ile,1389 yılında Osmanlıların Rumeli Fetihlerinin başlangıcında gerçekleşen en önemli meydan savaşı olan ve Osmanlının zaferle çıktığı I.Kosova savaşında şehit olan Sultan I. Murad Han’ ın türbesini görmeye gidiyoruz. Bu ziyaretimizin sonunda Prizren’e doğru hareket ediyoruz. Yaklaşık 1 saatlik yolculuğun ardından Prizren’e ulaşıyoruz. Varışımızın ardından yürüyerek yapacağımız turda Osmanlı İmparatorluğu döneminde 37 cami inşa edilen bu şirin kenti tanımaya başlıyoruz. Turumuzda göreceğimiz ilk eser, süslemeleriyle ünlü Sinan Paşa Camii'dir. Türkiye Cumhuriyeti tarafından geçtiğimiz yıllarda restore edilen Gazi Mehmet Paşa Hamamı, içindeki çeşmeden ötürü bu ismi alan meydan Şadırvan, Taş Köprü ve Osmanlının 1455' te şehri ele geçirdikten hemen sonra inşa ettikleri ilk eser olan Namazgâh şehirde görülecek diğer yerlerdir. Turumuzun ardından alışveriş ve kişisel ihtiyaçlarınız için serbest zaman. Rehberimizin bildireceği saatte buluşma ve Makedonya sınır geçişimizi takiben başkent Üsküp'e hareket. Varışımızın ardından otobüsümüzden inerek, yürüyüş turu ile Üsküp'ü tanımaya başlıyoruz.

 

Ünlü şairimiz Yahya Kemal Beyatlı'nın doğum yeri olan Üsküp şehir turumuzda, ilk göreceğimiz yer Üsküp Kalesi ve kaleden şehrin manzarası olacak. Turumuzun devamında Yahya Paşa Camii, Mustafa Paşa Camii, Kapan Han, Davut Paşa Hamamı görülecektir. Eski Üsküp'ün hâlâ yaşandığı Türk Çarşısı'nda kendinizi Türkiye'de gibi hissedeceksiniz. Şehri ikiye bölen Vardar Nehri üzerinde yapımı 1469 yılında tamamlanan Taş Köprü ya da bilinen diğer adıyla Fatih Sultan Mehmet Köprüsü üzerinden yeni Üsküp'e doğru turumuza devam ediyoruz. Makedonların en büyük kahraman olarak kabul ettikleri Büyük İskender Heykeli bizi Makedonya Meydanı'nda karşılayacak. Rahibe Teresa Anı Evini de panoramik olarak göreceğimiz yürüyüş turumuz, Üsküp'ün simgelerinden eski tren garında son bulacak. Rehberimizin bildireceği toplanma saatine kadar verilecek serbest zamanda alışveriş yapabilir, Üsküp'ün kafeteryalarının tadını çıkarabilirsiniz. Bildirilen saatte otobüsümüzde buluşma ve otelimize hareket. Geceleme ve akşam yemeği otelimizde.

2.Gün: Üsküp 

Sabah kahvaltımızın ardından Matka Ulusal Parkı turumuza gidiyoruz, öncelikle Pitoresk doğa manzarası eşliğinde keyifli bir yürüyüş sonrasında teknelerimize binerek yaklaşık 1 saat sürecek bir gezi gerçekleştireceğiz. Bu turda gerek Matka Dağı’nın yemyeşil doğası gerekse Balkanlar’ın girilebilen en derin mağarasının enfes görüntüleri adeta nefesinizi kesecek. Tekne gezimizin bitimi ile birlikte şehre dönüş.  Turumuzun ardından alışveriş ve kişisel ihtiyaçlarınız için serbest zaman. Geceleme ve akşam yemeği otelimizde.

3.Gün: Üsküp-Tetova(Kalkandelen)-Ohrid

Sabah uyandırma, odaların boşaltılması ve kahvaltının ardından Ohrid'e doğru yola çıkıyoruz. Yolumuzun üzerinde yerel adıyla Tetova, Osmanlı döneminde kullanılan adıyla Kalkandelen ilk durağımız olacak. Burada, 1438 yılında inşa edilmiş, güzelliği dillere destan olan Alaca Cami'yi ziyaret edeceğiz. Alışılagelmiş camilerden çok farklı bir mimariye sahip, adını da mimarisinden alan bu eseri ziyaret ettikten sonra Ohrid'e doğru yolumuza devam ediyoruz. Ohrid'e varışımızda otobüsümüzden inerek, yürüyerek yapacağımız şehir turumuza başlıyoruz. Unesco Dünya Mirasları listesinde yer alan bir kent olan Ohrid'de günümüzde hâlâ konserlerde ve festivallerde kullanılan Ayasofya Kilisesi, Roma döneminden kalma amfi tiyatro, Osmanlı döneminden kalma Halveti Tekkesi, Safranbolu evlerini anımsatan eski yapılar ve Çınar Meydanı gibi yerler görülecektir. Şehir turumuzun bitiminde bizleri Ohrid gölünde günün yorgunluğunu atıp dinlenme imkânı bulacağımız keyifli bir tekne turu bekliyor. Tekne turu sonrasında verilecek serbest zamanda Ohrid İncisi ve diğer hediyelik eşyalardan alma şansına sahip olacaksınız. Rehberimizin bildirdiği saatte toplanma ve otelimize transfer. Geceleme ve akşam yemeği otelimizde.

4.Gün: Ohrid (St.Naum-Resne-Manastır)

Sabah kahvaltısının ardından St.Naum-Resne-Manastır turuna çıkıyoruz. Turumuzda otelimizden hareketle, Ohrid Gölü'nün eşsiz manzaraları eşliğinde ilk olarak St.Naum'a ulaşıyoruz. Ohrid Gölü'nün kıyısında kurulan manastır 16. yy' da inşa edilmiştir. Ohrid gölünün kaynağını oluşturan göletteki suyun temizliğine inanamayacaksınız. Göletteki sandal gezimizin ardından kişisel ihtiyaçlarınız için serbest zaman. Rehberimizin bildirdiği saatte toplanıyor ve Manastır'a doğru yola çıkıyoruz. Yolumuz üzerinde bulunan ve elma bahçeleriyle ünlü Resne'de,  İttihat ve Terakki’nin en ünlü 3 simasından biri ve Türk-Yunan Savaşı'ndaki faydaları nedeni ile üne kavuşmuş olan Resneli Niyazi’nin Sarayını bahçesinden görüyoruz. Kısa bir yolculuk sonrasında ulaşacağımız Manastır Şehrinde otobüsümüzden inerek panoramik turumuza başlıyoruz. Günümüzdeki ismi Bitola olan şehirde ilk olarak Mustafa Kemal Atatürk'ün eğitim gördüğü ve bugün şehir müzesi olarak kullanılan Askeri İdadi'yi ziyaret ediyoruz. Atatürk'ün eğitim gördüğü sınıf bugün “Atatürk Anı Odası” olarak düzenlenmiştir. Ayrıca binada etnografya müzesi de bulunmaktadır. Manastır kent gezimiz sırasında; Türk Çarşısı, Osmanlı döneminden kalma Bedesten, İshak Camii, Yeni Cami gibi eserleri görüyoruz. Manastır kentinin kalbi konumundaki, günlük hayatın aktığı, kafe, restoran ve şık binalarıyla şehrin gözbebeği Şirok Sokak gezimiz sırasında Atatürk'ün hayatından ilginç bir olaya da şahit olacağız. Rehberimizin bildireceği toplanma saatine kadar verilecek serbest zamanda da kişisel keşiflere çıkabilir, şehirdeki kafelerin tadını çıkarabilirsiniz. Turumuzun bitiminde toplanma ve Ohrid'e hareket. Varışımızın ardından otelimize transfer. Geceleme ve akşam yemeği otelimizde.

5.Gün: Ohrid-Tiran-Budva

Sabah uyandırma, odaların boşaltılması ve kahvaltının ardından otelimizden hareketle kısa bir yolculukla Kafasan Arnavutluk sınır kapısına varıyoruz. Pasaport ve gümrük işlemlerimizin ardından eşsiz doğa manzaralı yollardan Arnavutluk'un başkenti Tiran'a ulaşıyoruz. Yaklaşık 500 yıl Osmanlı idaresinde kalmış şehirde; Ethem Bey Camii, Saat Kulesi, İskender Bey Heykeli ve Meydanı, Opera Binası panoramik olarak görülecek yerlerdir. Turumuzun bitiminde, dünyanın en genç devletlerinden biri olan Karadağ'a ve otelimizin bulunduğu Budva’ ya doğru hareket ediyoruz. Budva' ya varmadan hemen önce bir zamanlar balıkçıların yerleşim alanı olan bir adanın kamulaştırılması ve günümüzde Singapurlu bir otel zincirine kiralanması ile turizme kazandırılmış olan muhteşem St. Stefan'ı görebileceğimiz ve fotoğraflayabileceğimiz bir noktada mola vereceğiz. Molanın ardından ziyaret edeceğimiz, muhteşem sahilleri, çok hareketli gece hayatıyla tüm dünyadan turistlerin akınına uğrayan Budva' ya varıyoruz. Surlarla çevrili Budva eski şehrinde verilecek serbest zamanda, taş binaların arasındaki dar sokaklarda geçmişe doğru yolculuğa çıkacaksınız. 

Otele varışımızın ardından odalara yerleşme. Geceleme ve akşam yemeği otelimizde.

6.Gün Budva-Kotor-Poçitel-Blagaj-Mostar-Saraybosna

Uyandırma, kahvaltı ve odaların boşaltılmasının ardından otelimizden hareketle Kotor'a doğru yola çıkıyoruz.

Kısa bir yolculuğun ardından varacağımız Kotor eski şehrindeki turumuz sırasında; St. Trifon Katedrali, Oruzja Meydanı, saat kulesi, St.Luke ve St. Nikola Kiliseleri, St. Mary Kilisesi'nin kapısında yer alan rölyefler görülecek eserlerdir. Turumuzun bitiminde Kotor'da verilecek serbest zamanın ardından rehberimizin bildirdiği saatte toplanma ve Bosna-Hersek sınır geçişimizi takiben Pocitel' e doğru hareket ediyoruz. Osmanlı İmparatorluğu döneminde sınır karakol köyü olarak çok stratejik bir öneme sahip olan Poçitel'de tarihi dokusunu halen korumuş binalar ve sokaklar arasında geçmişe yolculuk yapacaksınız. Burada verilecek serbest zamanın ardından Blagaj'a doğru hareket.

Blagaj bölgesini 1446 yılında hâkimiyetine alan Osmanlı Ordularının arasında bulunan Sarı Saltuk tarafından yapılan ve Bosna’nın ilk tekkesi olan Blagaj Derviş Tekkesi’ni ziyaret ediyoruz. Blagaj ziyaretimizden sonra Mostar'a doğru hareket. Mostar'a varışımızla birlikte yapacağımız panoramik şehir turunda göreceğimiz en önemli eser şehrin simge yapısı Mostar Köprüsü olacak. Şehrin kalbinden geçen Neretva Nehri'ne Mimar Sinan'ın öğrencilerinden Mimar Hayreddin tarafından 1566 yılında 456 adet kalıp taş ile inşa edilen Mostar Köprüsü şehre de adını verecek kadar önemli bir Osmanlı şaheseredir. Köprü, 1993 yılının Kasım ayında Hırvat topçularının günlerce süren ateşi sonucunda yıkıldı. Türkiye Cumhuriyeti başta olmak üzere, Unesco ve Dünya Bankası'nın da desteğiyle bir Türk firması tarafından, nehirden çıkan orijinal taşları da kullanılarak yeniden inşa edilen köprü 2004 yılında tekrar açılmıştır. Mostar eski şehrinin Arnavut kaldırımlı dar sokaklarından yürüyerek ulaşacağımız Koski Mehmet Paşa Camii göreceğimiz bir diğer önemli eser olup, aynı zamanda en güzel köprü fotoğrafını çekebileceğimiz noktadır. Turun sonunda kişisel keşif ve ihtiyaçlarınız için serbest zaman. Turumuzun bitiminde Saraybosna’ daki otelimize doğru hareket ediyoruz. Akşam yemeği sonrasında geceleme otelimizde.

7.Gün: Saraybosna (Vrelo Bosne-Savaş Tüneli)

Sabah kahvaltısının ardından Vrelo Bosne'ye doğru hareket ediyoruz. Saraybosna'nın su kaynağı Vrelo; İgman Dağı'nın eteklerinde yer alan ve  Bosna Nehri'nin kaynağını oluşturan Vrelo Bosne, yeşilin her tonunu bir arada bulabileceğiniz, dereler,  ve göletlerden oluşan inanılm az güzellikte doğal bir parktır. Rehberimizin bildireceği toplanma saatine kadar verilecek serbest zamanda; güne güzel bir kahveyle başlayabilir, parktaki kuğu ve ördeklerle çok güzel fotoğraflar çekebilirsiniz. Buradaki turumuzun devamında yakın geçmiş zamanda yaşanan iç savaşta şehrin kuşatma sırasında hayata bağlanmasını sağlayan savaş tünelini ve müzesini ziyaret ediyoruz. Tünelin ziyarete açık kısmını görme şansına sahip olacağımız ziyaretimizde, izleyeceğimiz video ile duygusal anlar yaşayacağız. Tünel ziyaretimizin bitiminde Saraybosna' ya doğru hareket ediyoruz. Saraybosna' ya varışımızda şehrin simge yapılarından olan merkez kütüphane binasının önünde otobüsümüzden inip yürüyerek yapacağımız şehir turuna başlıyoruz. Merkez kütüphane, hikâyesini dinlediğinizde çok şaşıracağınız Inat Kuca, Osmanlı döneminde inşa edilmiş Latin Köprüsü ve 1.Dünya Savaşı'nın çıkmasına neden olan Avusturya-Macaristan arşidükü Franz Ferdinand ve eşinin vurulması olayının yaşandığı noktayı gördükten sonra şehrin kalbi Başçarşı' ya doğru devam ediyoruz. Osmanlı İmparatorluğu'nda bir gelenek olan sebili ve adını bu eserden alan Sebil Meydanı ile devam eden turumuz, tarihi yapısını halen korumuş Başçarşı sokaklarında devam edecek. Kurşunlu Medresesi, Morica Han, Gazi Hüsrev Bey Camisi ve Saat Kulesi göreceğimiz diğer eserler. Şehrin en popüler caddesi Ferhadija' da Avusturya-Macaristan İmparatorluğu dönem mimarisini yansıtan binalar, Katolik Katedrali, Markale Paza  rı, kapalı pazar yeri ile devam edecek turumuz II. Dünya Savaşı kurbanları anısına yapılan Sönmeyen Ateş Anıtı'nda sona erecek Turumuzun bitiminde Saraybosna'dan ayrılıp, Osmanlı İmparatorluğu'na sayısız devlet adamı yetiştirmiş, vezirler şehri olarak anılan Travnik'e doğru yola çıkıyoruz. Varışımızla birlikte panoramik Travnik turumuza, Fatih Sultan Mehmet'in su içtiği rivayet edilen Plava Voda ile başlıyoruz. 300 yıldır faaliyetine devam eden Elçi İbrahim Paşa Medresesi ziyareti ile her zaman kitaplardan okuduğumuz medrese sistemini canlı olarak görme fırsatı yakalıyoruz. Turumuzun devamında tüm şehre hâkim olması nedeniyle sadece Osmanlı döneminde değil, Yugoslavya'nın parçalanması döneminde yaşanan iç savaş sırasında da stratejik bir öneme sahip olan Travnik Kalesi  ziyaret edeceğimiz önemli bir eserdir. Travnik sokaklarında devam edecek turumuzda, alaca cami olarak da bilinen Süleymaniye Camii ve Nobel ödüllü 'Drina Köprüsü' kitabının yazarı Ivo Andriç'in bugün müze olarak kullanılan evi de görülecek yerler arasındadır.(Eve giriş turumuza dâhil değildir.). Travnik'te verilecek serbest zamanın ardından Saraybosna' ya doğru yola çıkıyoruz. Geceleme ve akşam yemeği otelimizde.

8.Gün: Saraybosna-Belgrad

Uyandırma, odaların boşaltılması ve kahvaltının ardından Saraybosna'dan ayrılıyor, Sırbistan'a ve başkenti Belgrad'a doğru yola çıkıyoruz. Belgrad' a varışımızla birlikte Titonun mozolesini geziyoruz. Gez imizin bitiminden sonra otobüsümüzle yapacağımız kısa turda; kentin günlük yaşamını, önemli binaları ve şehrin ortasında bilinçli bir şekilde bırakıldığı iddia edilen ve NATO tarafından bombalanmış içişleri bakanlığının binalarını görüyoruz. Turumuzun devamında otobüsümüzden inerek yapacağımız yürüyüş turunda da; Bayraklı Camisi, Belgrad Kalesi, Damat Ali Paşa Türbesi, Saat Kulesi,  Sokollu  Mehmet paşa çeşmesi, askeri müze, İstanbul Kapı, Zindan Kapı,  Leopoldov Kapı,  Stefan Lazarevic Anıtı, Nebojsa Kulesi, Kale Meydan, Saborna Kilisesi, Cumhuriyet Meydanı, Terazi Meydanı ve Taş Meydan görülecek yerlerdir. Şehrin kalbi olarak sayılan Knez Mihajlova Caddesi'nde yapacağımız yürüyüş ile şehir turumuzu tamamlıyoruz. Burada rehberimizin bildireceği toplanma saatine verilecek serbest zaman içerisinde alışveriş yapabilir, caddedeki şık kafeteryaların tadını çıkarabilirsiniz. Otobüsümüzde buluşma ve otele transfer. Geceleme ve akşam yemeği otelimizde.

9.Gün: Karlovça-Novi Sad

Uyandırma ve kahvaltının ardından  Karlofça-Novi Sad'a turuna başlıyoruz. Bu turumuzda Sırbistan'nın Voyvodina özerk bölgesine doğru yola çıkıyoruz. Voyvodina, Sırbistan'ın en kuzey sınırında yer almakta olup, ekonomik olarak Sırbistan'ın en gelişmiş bölgesidir. Turumuzda ilk olarak bizim tarihimizde de önemli bir yere sahip  olan Sremski Karlovci (Karlofça) kasabasını ziyaret edeceğiz. Geçmişi M.Ö. 7000 yılına kadar dayanan ve tarihte her zaman önemli bir yere sahip olan kasaba, ilk Sırp ortaokulu ve yüksekokuluna ev sahipliği yapmıştır. 1922'ye kadar Sırp Ortadoks Kilisesi'nin merkezi olan Karlofça'da göreceğimiz diğer eserler; şehir meclisi, Katolik Kilisesi, Dört Aslan Çeşmesi olacak. Kasaba, Osmanlı İmparatorluğu' nun gerileme döneminin başlangıcı sayılan ve büyük çapta toprak kaybedilen ilk anlaşma olan,1699 tarihli Karlofça Anlaşması ile Osmanlı tarihinde de önemli bir yer tutar. Anlaşmanın imzalandığı tepede yer alan Barış Şapeli'ni de ziyaret ediyoruz. Verilecek kısa serbest zamanda Karlofça'nın meşhur 'Bermet' şaraplarından ve balından satın alabilirsiniz. Burada yapacağımız turun ardından Voyvodina Eyaleti’nin başkenti Novi Sad’a doğru hareket ediyoruz. Kısa bir yolculuğun ardından ilk durağımız  Petrovaradin Kalesi olacak. Kısa bir yürüyüş turu ile gezeceğimiz kaleden muhteşem Novi Sad manzarası etkileyicidir. Daha sonra Novi Sad'ın merkezine doğru hareket edeceğiz. Albert Einstein'ın da bir süre yaşadığı şehirde yapacağımız yürüyüş turu sırasında özgürlük meydanı, Svetozar Miletiç Heykeli, Katolik Katedrali, Ortodoks Aya Yorgi Katedrali, Aya Nikola Kilisesi ve Sinagog panoramik olarak görülecek yerler arasındadır. Burada verilecek serbest zamanda bu hareketli şehirde yer alan kafeteryaların tadını çıkarabilirsiniz. Turumuzun bitiminde merkeze transfer geceleme ve akşam yemeği hotelimizde.

10.Gün: Belgrad (Tekne Turu)

Uyandırma ve kahvaltının ardından hotel' den ayrılıyor ve Tuna nehrinde yapacağımız Tekne Turu için hareket ediyoruz. Tekne Turundan sonra kent merkezine transfer ve havalimanı hareket saatine kadar Belgrad şehir merkezinde serbest zaman. Burada verilecek serbest zamanda bu hareketli şehirde yer alan kafeteryaların tadını çıkarabilirsiniz ve mağazalarda alışveriş yapabilirsiniz. Rehberimizin bildireceği saatte toplanma ve havaalanına doğru hareket. Gümrük ve bagaj ve pasaport işlemlerimiz tamamlandıktan sonra Türk Hava Yolları 20:20 TK 1084 uçağı ile İstanbul’ a hareket. Gümrükten çıkıp 01:00 TK 2428 uçağı ile Antalya’ya hareket.  Bir sonraki turumuzda görüşmek dileğiyle…

Not: Rehberimiz programın tamamını uygulamak şartıyla ihtiyaç duyduğu durumlarda sıralamada değişiklik yapabilir.

TUR ADI

TEK KİŞİLİK ODA

İKİ KİŞİLİK ODADA KİŞİ BAŞI

3 KİŞİLİK ODADA KİŞİ BAŞI

ADIM ADIM BALKANLAR

(9 gece 10 gün)

 

1710 € / kişi

 

1140 € / kişi

 

1140 € / kişi

VADE FARKSIZ 3 TAKSİT OLAN KREDİ KARTLARI

(Vade farkı ile 9 taksite kadar taksit imkânı vardır)

WORD KARTLAR

BONUS KARTLARA 3 + 3 (31.07.2018 tarihine kadar)

AXESS VE WİNGS KARTTA 3 + 3 İMKÂNI (Business kartlar hariç).

(Taksitli ve tek çekim kart ödemelerinde yurt içi kartlarda TL olarak O günkü banka kuru üzerinden hesaplanıp tahsil edilmektedir.)

ÜCRETE DÂHİL OLANLAR

  • Türk Havayolları ile Antalya (AYT) – İstanbul (IST) – Priştine gidiş / Belgrad (BEG) – İstanbul (IST) – Antalya (AYT) dönüş ekonomi sınıf uçak bileti,
  • 4 * otellerde (merkez ve/veya yakın oteller) Üsküp`te 2 gece, Ohrid`de 2 gece,  Budva`da 1 gece, Saraybosna`da 2 gece, Belgrad`da 2 gece olmak üzere toplam 9 gece yarım pansiyon (sabah kahvaltı – akşam yemeği. Akşam yemekleri otelin konseptine göre açık büfe veya set menü şeklindedir.) dahil konaklama,
  • Havalimanı vergileri ve servisleri bedeli,
  • Tur broşüründe bildirilen bütün turlar (panoramik şehir turları ve ekstra turlar),
  • Alan-Otel-Alan transferleri ve şehirlerarası otobüs transferler,
  • Profesyonel rehberlik hizmetleri,
  • Tüm müze ve ören yeri girişleri (Ivo Andriç'in evi hariç).
  • Seyahat Sağlık Sigortası 15 Euro (65 yaş üzeri misafirler için sigorta sürprim farkı uygulamaktadır. Fark ayrı olarak 65 yaş üzeri misafirlerden talep edilecektir).

ÜCRETE DAHİL OLMAYANLAR

  • Yurtdışı çıkış vergisi, 15 TL  (Seyahat tarihinden önce ilgili bankalara ödeme yapılması ve dekontun seyahat sırasında yanınızda bulundurulması tavsiye edilir.),
  • Tüm kişisel harcamalar,
  • Programda belirtilmeyen tüm gezi ve turlar (rehberden ekstra talep edilmesi durumunda),
  • Öğle yemekleri,
  • Şoför ve Rehber Bahşişleri

Telefon & Faks : 0 (242) 814 22 02
Cep Telefonu :     0 (533) 033 78 44

E-posta : [email protected]
Web    : www.ucuzgeziburda.com
Adres  : Karayer Cd. 43/1  Kemer - ANTALYA