FİLO GÜÇLENİYOR

Mercedes-Benz Türk’ün Pazarlama Merkezi’nde düzenlenen teslimat törenine, PRNS Taşımacılık Genel Müdürü Göktürk Erdoğan, Metrojet Airline Türkiye Operasyon Direktörü Apti Sediev, Mengerler İstanbul Genel Müdürü Nusret Güldalı, Mengerler İstanbul Otobüs Satış Müdürü İlker Canbolat, Mengerler İstanbul İkinci El Satış Danışmanı Hakan Özmutlu, Mercedes-Benz Türk Oto-büs Satış Pazarlama ve Satış Müdürü Burak Tarım, Mercedes-Benz Türk Otobüs Filo Satş Kısım Müdürü Burak Batumlu, Mercedes-Benz Türk Otobüs Satış Operasyonları Kısım Müdürü Murat Kızıltan, Mercedes-Benz Türk Şehiriçi Otobüs-Kamu Satış Kısım Müdürü Alper Aydın, Mercedes-Benz Türk Otobüs Satış Filo Satış Danışmanı Efe Selçuk, Mercedes-Benz Finansman Türk Otobüs Satış Finansman Müdürü Uğur Erdinç, Otobüs Finansman Satış Koordinatörü Kemal Üşenmez, Mercedes-Benz Busstore Kısım Müdürü Haluk Burçin Akı ve Busstore Alım Satım Yönetmeni Bu-rak Türkel katıldılar.

Teslimat töreni sırasında konuşma yapan PRNS Taşımacılık Genel Müdürü Göktürk Erdoğan, şirket olarak turizme olan hizmetlerini  kalite ve güvenlik ana prensipleri üzerine sürdürdüklerini, bu ilke-lerinin devamını sağlamak adına yatırımlarına devam edeceklerini belirtti.

Mercedes-Benz Türk Otobüs Pazarlama ve Satış Müdürü Burak Tarım ise Mercedes-Benz ve PRNS Taşımacılık arasında uzun yıllardır sürmekte olan verimli işbirliğinin devam edeceğine olan inancını vurguladı ve bu satışın Mercedes-Benz’in turizm sektörüne yaptığı en büyük filo satışı olduğunun altını çizerek, 38 adet Tourismo’nun her iki camiaya da hayırlı olmasını diledi. 

Mercedes-Benz Türk tarafından Hoşdere fabrikasında üretilen Tourismo, hem turizm sektörüne hem de şehirlerarası yolcu taşımacılığına hitap ediyor. Yolcusuna yüksek konfor ve güvenlik sağlayan Tourismo, tasarruf ve yüksek kazanç için gerekli tüm şartları yerine getiriyor. Güçlü soğutma/ısıtma sistemleri ile araç içinde kendi iklimini oluşturan Tourismo, tur, transfer ve şehirlerarası seyahatleri keyfe dönüştürüyor. Bunun ötesinde Tourismo, müşterilerine en üst düzeyde sağlamlık ve dayanıklılık sunuyor: Hoşdere Fabrikası’nda katoforez daldırma boya tesisinde gördüğü işlem sayesinde, korozyona karşı en iyi şekilde korunarak uzun yıllar kalitesini koruyor.
Mercedes-Benz’in yaygın servis ve yedek parça ağıyla da, Tourismo, Türkiye’nin her yerinde kul-lanıcısının yanında yer alıyor.