FİRUZ BAĞLIKAYA: BİLET ACENTELERİNİN HAKLARINI SONUNA KADAR KORUYACAĞIZ!

Bölgedeki sıkıntıların haricinde, sektör örgütünden kaynaklanan sorunlara da değinen Bağlıkaya, Acentabelge devrini mümkün kılarak, bu alandaki ticareti sonlandıracaklarını, belgelerin değer kazanmasını sağlayarak, rekabeti dengede tutacaklarını söyledi.



BYK’ları kendi bütçeleri olan yetkili ve etkili yapılar haline getireceklerini vurgulayan FiruzBağlıkaya: “Biz yukarıdan aşağı değil, aşağıdan yukarı yönetmenin daha faydalı olacağını düşünüyoruz.” diye konuştu.

Havayolu şirketlerinin fiyat politikalarını da eleştiren Başkan adayı, Bilet Acentalarının haklarını sonuna kadar koruyacaklarını söyledi.

Ticari işlere ağrılık veren TÜRSAB’ı üyelerinin menfaati doğrultusunda çalışan bir kurum haline getireceklerini ifade eden Bağlıkaya: “Zinde ve bize yön veren bir örgüt istiyoruz.Yeni dünya turizmine uyum sağlayabilecek, bilgili ve yetkin yöneticilere ihtiyacımız var.” açıklamasında bulundu.



Uzun yıllardır bu mesleğe hizmet ettiğini belirten FiruzBağlıkaya: “ Son derece önemli bir iş yapıyoruz. Sizden rica ediyorum: Mesleğinizi değiştirmeyin Başkanınızı değiştirin. Başkanınızı değiştirmezseniz, mesleğinizi değiştirmek zorunda kalırsınız. “ dedikten sonra alkışlar eşliğinde konuşmasını sonlandırdı.