FİRUZ BAĞLIKAYA FARKI!...

TÜRSAB Başkanı Firuz Bağlıkaya Afyonkarahisar’daki Kazadan Yaralı Kurtulan Malezyalı Turisti Ziyaret Etti.

FİRUZ BAĞLIKAYA FARKI!...

TÜRSAB Başkanı Firuz B. Bağlıkaya, Afyonkarahisar’da dün Malezyalı turistleri taşıyan tur otobüsünün devrilmesi sonucu 1 kişinin hayatını kaybettiği ve 34 kişinin yaralandığı kazadan kurtulan yaralıları hastanede ziyaret etti.

Şarampole yuvarlanan otobüste eşini kaybeden ve kendisi de ağır yaralanan Malezya uyruklu Azalan Bin Wisman’ı hastane odasında ziyaret eden TÜRSAB Başkanı Firuz B. Bağlıkaya başsağlığı dileğinde bulundu. Azalan Bin Wisman ile üzüntüsünü paylaşan Firuz Bağlıkaya, yaralı turiste de geçmiş olsun dileğinde bulundu. Afyonkarahisar Park Hayat Hastanesi’nde tedavi altında tutulan Malezyalı turistle ilgilenen TÜRSAB Başkanı Bağlıkaya, kaza anında yaşananlar hakkında bilgi aldı. Yaralıların tedavilerinin nasıl gittiğiyle ilgili hastane yetkililerinden de bilgi alan Bağlıkaya, Malezyalı turistlerin ülkelerine dönünceye kadar geçen zamanda ihtiyaçlarının karşılanması ve yaralarının sarılması konusunda her türlü yardıma hazır olduklarını belirtti. Firuz Bağlıkaya ardından kazada yaralanan ve aynı hastanede tedavi gören Malezyalı kafilenin rehberi Dilek Aydeniz’i de ziyaret etti. Rehber Dilek Aydeniz’den tur hakkında bilgi alan Bağlıkaya, bir an önce taburcu olup sağlığına kavuşması temennisinde bulundu.

Hastanedeki ziyarette TÜRSAB Başkanı Firuz B Bağlıkaya’ya TÜRSAB Sağlık Turizmi İhtisas Başkanı Halil Yılmaz da eşlik etti.