FİRUZ BAĞLIKAYA İZMİR'E ÇIKARMA YAPTI

FİRUZ BAĞLIKAYA İZMİR'E ÇIKARMA YAPTI
Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş’un da katıldığı ve Türkiye’nin en önemli turizm buluşmaları arasında gösterilen fuarda, tek tek standları gezen Bağlıkaya meslektaşlarıyla bol bol sohbet etti.

Zengin kültür ve turizm potansiyeli ile öne çıkan İzmir’in dünya turizminde hak ettiği payı alamadığına dikkat çeken Bağlıkaya, Değişim Hareketi olarak göreve geldiklerinde ülke için yapacakları çalışmalarda İzmir’e ve Ege Bölgesi’ne ayrı önem vereceklerini söyledi.

İzmir’in kültür ve turizm zenginliklerini tüm dünya ile paylaşacaklarını vurgulayan Başkan adayı, bu anlamda bölgeye daha çok uluslararası uçuş yapılması için gerekli görüşmeleri yapacaklarını, tur- tatil programlarında yer alması için yoğun çaba sarf edeceklerini söyledi.

İzmir’in çok yakında dünya turizminin de parlayan yıldızı olacağından ve bu başarıyı hep birlikte gerçekleştireceklerinden şüphe duymadıklarını söyleyen Firuz Bağlıkaya’ya Acenta temsilcilerinin ilgisi büyük oldu.

Fuara katılan Filistinli turizmcilerin standlarını da ziyaret eden Bağlıkaya’ya deri üzerine nakışlı el işi hediye edildi.