FİRUZ BAŞKAN’DAN RIZA BAŞKAN’A ANLAMLI ZİYARET

Bir süre hastanede Covid-19 tedavisi gören ve ardından eve geçerek tedavisi devam eden TÜRSAB Batı Antalya Başkanı Rıza Perçin’e anlamlı ziyaret.

FİRUZ BAŞKAN’DAN RIZA BAŞKAN’A ANLAMLI ZİYARET

TÜRSAB Başkanı Firuz Bağlıkaya ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Antalya ziyaretlerinde bir vefa örneği göstererek Rıza Perçin’i evinin önünde ziyaret ederek, selamladı, hal hatır sordu. 

Henüz ziyaretçi kabul edemeyen Rıza Perçin, Başkan Firuz Bağlıkaya ve Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür ederek, konuklara balkondan selam verdi, tedavisinin son aşamasında olduğunu belirterek en kısa sürede eskisi gibi yoğun bir şekilde hayatın akışına devam edeceğini söyledi ve ziyaret için teşekkürlerini sundu.

TÜRSAB Başkanı Firuz Bağlıkaya yaptığı açıklamada “Bir süredir Covid-19 tedavisi gören kıymetli meslektaşım, Birliğimiz Batı Antalya Bölge Temsil Kurulu Başkanı Rıza Perçin’i uzaktan da olsa ziyaret ettik. Değerli başkanımıza bir kez daha geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, hızla iyileşip başarılı çalışmalarına devam etmesini temenni ediyorum.”diye konuştu.

Başkan Firuz Bağlıkaya ziyaret ile ilgili çektikleri fotoğrafları sosyal medya hesabından paylaşırken, TÜRSAB Batı Antalya Başkanı Rıza Perçin’in de sağlıklı hali gözlerden kaçmadı.