GEÇEN SENENİN ŞAMPİYONU CİVELEK’İN KAZASI ÜZDÜ

GEÇEN SENENİN ŞAMPİYONU CİVELEK’İN KAZASI ÜZDÜ
TOSFED ( Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu ) tarafından İstanbul Şile’de düzenlenen sezonumuzun ilk yarışına katılan Kemerli sporcu Mehmet Civelek ve Co Pilotu Bülent Altınok ile yaşadıkları talihsiz kazaya üzülüyorlar.



Hayli iddialı gittikleri ve geçtiğimiz yılda Kategori 1 klasmanında şampiyon olan Civelek, Şiledeki etaplarda havanı n yağışlı ve sisli olması nedeniyle bir kaza atlattı. Konu ile ilgili görüşlerini aldığımız Civelek, “ Bu yıl geçtiğimiz yıl olduğu gibi yine sezonu şampiyon bitirmeyi amaçlıyoruz. Bunun için hem aracımızı hem de kendimizi yenilemiş bulunuyoruz. Sezonun ilk yarışı olan Ralli 34 Şile’de hiç beklemediğimiz bir kaza yaşadık. Havanı yağışlı olması ve sise birlikte görüş mesafesinin azalması kazaya neden oldu. Çok şükür kendimizde bir şey yok. Ancak aracımız hasar gördü. Aracımızı şu anda bakıma aldık. Ralli araçlarının ne kadar sağlam olduğunu ve korumalı olduğunu da böylece görmüş olduk” dedi.

Civelek, yaşadıkları talihsiz kaza sonrası şampiyonluk hedeflerinden sapmadıklarını ve bundan sonraki yarışlarda da Kemeri en iyi şekilde temsil ederek şampiyon olacaklarına inandıklarını söyledi.