GELECEĞİN AŞÇILARINA EĞİTİM VE İSTİHDAM DESTEĞİ

GELECEĞİN AŞÇILARINA EĞİTİM VE İSTİHDAM DESTEĞİ
Teomanpaşa Halk Eğitim Merkezi ve Antalya İş Kurumu işbirliğiyle mutfak alanında sertifikalı meslek kurslarının uygulama kısmına ev sahipliği yapan Grand Park Lara Hotel, kursiyerlere istihdam da sağlıyor. 5 Şubat- 7 Mart tarihleri arasında hem teorik hem de uygulamalı olmak üzere kapsamlı bir eğitimden gelen 22 genç kursiyer, Grand Park Lara Hotel’de düzenlenen törenle sertifikalarını almaya hak kazandı. Sertifika alan kursiyerlerin 13’ü, Grand Park Lara Hotel’de işe başlayacak.

Antalya’nın gözde otellerinden Grand Park Lara Hotel by Corendon, İş Başı Eğitim Programı adı verilen sertifikalı meslek edindirme kursuyla gençlerin turizm sektöründe eğitim almasına ve meslek edinmesine katkı sağlıyor. Antalya Teomanpaşa Halk Eğitim Merkezi ve Antalya İş Kurumu işbirliğiyle 5 Şubat-7 Mart tarihleri arasında yoğun ve kapsamlı bir eğitimden geçen 22 kursiyer, eğitimlerini başarıyla tamamlayarak sertifikalarını almaya hak kazandı. Grand Park Lara’da düzenlenen törende; Grand Park Lara Hotel İnsan Kaynakları Uzmanı Gamze Coşkuner, Teomanpaşa Halk Eğitimi Merkezi Müdür Yardımcısı Hüseyin Turgut ve İş Kurumu Eğitim Şube Müdürü Neva Akçayır da hazır bulundu. Sertifikalarını almaya hak kazanan 22 kursiyerin 13’ü ise Grand Park Lara bünyesinde Aşçı Çırağı olarak işe alındı.

Kursiyerlerin Uygulamalı Eğitimi Grand Park Lara Hotel’in Mutfağından!

5 Şubat -12 Şubat tarihleri arasında Teomanpaşa Halk Eğitim Merkezi’nde verilen teorik eğitimin ardından 12 Şubat- 7 Mart tarihleri arasında Grand Park Lara Hotel’in mutfağında uygulamalı dersler alan kursiyerlerin ulaşım, konaklama, üniforma ve yeme-içme giderleri de Grand Park Lara Hotel tarafından karşılandı. En az ilköğretim mezunu, çalışmayan ve 18-40 yaş arası herkesin katılabileceği program 2018 yaz sezonu sonunda da devam edecek.