GENÇ TURİZMCİLERDEN 15 TEMMUZ JESTİ

GATOB Başkanı Hüseyin Aslan, GATOB olarak 15 Temmuz Demokrasi Şehitlerimiz için Başbakanlık tarafından başlatılan dayanışma kampanyasına destek olmak istediklerini söyledi.
Kampanyaya verdikleri desteğin kurumlara örnek olması gerektiğini belirten GATOB Başkanı Hüseyin Aslan, “15 Temmuz gecesi Peygamber Ocağı olarak bildiğimiz askeri kışlarda gizlenmiş Fetullahçı Terör Örgütü(FETÖ) mensupları milletin paraları ile alınan uçaklarla milletin meclisini bombalamış, İstanbul’daki köprüleri kapatmış, stratejik kurumları işgal etmeye çalışmış. Bütün bunlara karşı milletimiz canından geçerek tankların namlularına, uçaklara göğsünü siper etmiş ve adeta ülkeyi uçurumun kenarından almıştır. Bu darbe girişimi sırasında 250’ye yakın şehit 2 bini aşkın gazimiz oldu. Başbakanlık tarafından bu şehit ve gazilerimiz için yardım kampanyası başlatıldı. Bizlerde Batman’da yeni atanan kurum amir ve müdürlerine yaptığımız ziyaretler sırasında gönderdiğimiz çiçeklerin yerine çiçek bedellerini onların adına Başbakanlık tarafından açılan yardım hesabına aktararak bu kampanyaya destek olma kararı aldık.’’ Dedi.

Sinan Sarı "Ülkemizin bölünmez bütünlüğünün tehdit edilmesine 15 Temmuz darbe girişimi ile şahit olduk. 15 Temmuz günü unutmamak lazım. Bu kapsamda GATOB olarak bu aziz vatan için canını veren tüm şehitlerimize ve canını ortaya koymaktan çekinmeyen tüm gazilerimize  bu projeyi  başlattık. GATOB  olarak bir ilki gerçekleştirdik umarım hem Avrupa da Hem de Türkiye’de bundan sonra halkımız duyarlı olur ve bu projeye destek olur.Bu kapsamda ilk ziyaretimizi Batman Valimiz Ahmet Deniz Bey’e, ikinci ziyareti Batman Üniversitesine atanan yeni Rektör Prof. Dr. Aydın Durmuş Bey’e üçüncü ziyaretimizi de Batman Emniyet Müdürü Mehmet Ali Kaplan’a yaptık. Çiçek bedellerini kendilerinin adına Başbakanlık hesabına yatırdık makbuzlarını da kendilerine takdim ettik. Yeni uygulamamızdan kendileri de memnun kaldı. Bu uygulamamızın diğer kurumlara da örnek olmasını temenni ediyoruz” dedi.