GENÇ TÜRSAB PLATORMU’NDAN BAKANERSOY’A ZİYARET

Türkiye’nin 54 farklı şehrinden 700’ü aşkın paydaş ile Turizme ve mesleklerine katma değer yaratmak üzere oluşturdukları platform ile yola çıkan Genç TÜRSAB, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’u makamında ziyaret etti.

GENÇ TÜRSAB PLATORMU’NDAN BAKANERSOY’A ZİYARET

Ziyarette, amaçlarının geleceğin çocuklarına Seyahat Acenteciliği mesleğini doktorluk, avukatlık gibi tercih edebilecekleri meslek haline getirmek olduğunu ifade eden Genç TÜRSAB Sözcüsü Botan Emre Ünlü “Toplantıda ana gündemimiz geleceğin turizmi yönünde gerçekleşti. Sayın Bakanımıza projelerimizi sunduk ve Bakanımız projelerimizi mantıklı yapılabilir projeler olduğunu vurgulandı. Toplantıya nadide ülkemizin farklı şehirlerinden katılarak bizlere destek veren paydaşlarımıza sonsuz teşekkür ederiz. Sayın Mehmet Nuri Ersoy' a yakın ilgi ve alakalarından dolayı Genç Türsab olarak teşkekür ederiz. Genç Türsab değişen dünya düzeninde 21.yüzyıl teknolojisine uygun, çağın ve sektörümüzün gereksinimlerini karşılamak amacı ile projeler üretmek ve projelerimizi faaliyete geçirmek için bir arada bulunuyoruz. T.C Kültür ve Turizm Bakanı Sayın Mehmet Nuri Ersoy ile bugün Genç Türsab Platformu olarak Süper Akıllı Turist ve Z Kuşağı, Turizm Destinasyon Pazarlaması, Global Devlet Destekli Seyahat Acentesi Projesi, Kaçak faaliyetlerle ilgili mücadele konusunda Doğrulanmış Rozet ve Kamu Spotları, Agroturizm, VR Game Göbelitepe gibi bir projelerimizi sunduk.Sayın Bakanımız Pazarlama projelerimiz ile alakalı olarak TGA toplantısına mutlaka katılmamız konusunda önerilerde bulunmuştur” dedi.

Bakan’a projelerini sunduklarını da dile getiren Ünlü, “Z Kuşağı ile ilgili olan projelerimizden biri olan Vr Game Göbeklitepe, Vr Game Patara gibi ülkemizin tarihi zenginliklerini uluslararası oyun tasarımcıları ile kurulacak bir komite ile Z kuşağına deneyimsel pazarlama yapılması yönündeki önerimize Sayın Mehmet Nuri ERSOY sıcak yaklaştı konu ile ilgili detaylı projelerimizi sunmamızı istedi”dedi. 

Toplantıda ana gündem olarak geleceğin turizmi konuşulurken, Bakan Ersoy, projelere sıcak baktı. Ziyarette, pandemi dolayısı ile durdurulan Doğu Expresi seferleri için Genç TÜRSAB’ın önerisi üzerine açıklama yapan Bakan Ersoy, önümüzdeki haftalarda Doğu Ekspresi seferlerini başlatacaklarının müjdesini verdi.