GLORIA GOLF CLUB AVRUPA'NIN EN İYİ GOLF LİSTESİNDE

Gloria Golf Club, Avrupa’daki En İyi 100 Golf Tesisi listesinde 15. sırada

GLORIA GOLF CLUB AVRUPA'NIN EN İYİ GOLF LİSTESİNDE

Gloria Golf Club, Leadingcourses.com tarafından 2016 yılından bu yana yayınlanan “Avrupa’daki En İyi 100 Golf Tesisi” listesinde bu sene 15. olarak yer aldı.

Avrupa'da eşsiz bir golf seyahati arayan golf tutkunları için referans niteliğinde olan 'Avrupa'daki En İyi 100 Golf Tesisi' listesi, otel ve golf sahalarının birbirine yakınlığı, golf haricinde sunduğu geniş hizmet yelpazesi gibi kriterler baz alınarak tamamen tarafsız ve kullanıcı incelemelerine dayanarak belirleniyor.

Gloria Hotels & Resorts bünyesinde yer alan Gloria Golf Club, misafirlerine Türkiye'de ve Avrupa'da bir otele ait en büyük oyun sahasında eşsiz bir golf deneyimi yaşatıyor. Toplamda 45 delikli 3 golf sahası (iki adet 18 delikli şampiyona sahası Old Course ve New Course ile bir adet 9 delikli akademik saha Verde Course) ile Nisan 2022'de hizmete sunduğu, PGA Tour'da kullanılan ve dünyada pek çok profesyonel golfçü ve eğitmen tarafından tercih edilen Trackman Range uygulaması ile de golf severlere yenilikler sunmaya devam ediyor.

Gloria Golf Club, Driving Range'de kurulan 48 bireysel ekranda doppler radar teknolojisinin kullanıldığı Trackman uygulaması sayesinde, golfçüler her vuruşta, topun yörüngesini ve iniş mesafesini ölçümleyebilme imkânı sağlamanın yanı sıra pratik yapmak ve performanslarını geliştirmek için tahminler yerine Trackman'in sunduğu saf verileri kullanarak profesyonel golfçülerle veya benzer becerilere sahip diğer kişilerle performanslarını kolaylıkla karşılaştırabiliyor.