GÖCEK’İN ÇEKİM MERKEZİ : D-RESORT GÖCEK

GÖCEK’İN ÇEKİM MERKEZİ : D-RESORT GÖCEK
Her odası maksimum konfor hedeflenerek modern Akdeniz tarzında dekore edilen D-Resort Göcek, bölgede özel plaja sahip tek otel olarak da ön plana çıkıyor. Dalaman Havaalanı’na sadece 20 dakika uzaklıkta bulunan konumu da otelin en önemli özelliklerinden... Butik tatil anlayışı çerçevesinde konuklarına keyifli zaman geçirmeleri için ayrıcalıklı hizmet sunan D-Resort Göcek’te, ister otelden ücretsiz olarak bisiklet alıp kasabada dolaşın ister keyifli bir yürüyüşe çıkın. Ya da dünya çapında deniz severlerin en prestijli destinasyonu haline gelen adalarıyla meşhur eşsiz Göcek koylarının keyfini otele ait lüks tekneyi kiralayarak çıkarın.

Sanat ve tarih tutkunları için de bölgede her gün farklı bir arkeolojik kalıntıyla geçmişe yolculuk yapmak mümkün. Kumsalın tadını çıkartmak isteyenler, otelin kendine ait plajında, her yıl özel olarak getirtilen beyaz kumların üzerinde benzersiz bir deneyim yaşayabilirler. Plajın yanında yer alan The Breeze restoran ve barın imza kokteylleri misafirleri bekliyor.

Lezzet Durakları

D-Resort Göcek’in restoranları da gerek ambiyansları gerekse çok özel lezzetleriyle dikkat çekiyor. Göcek’teki tek özel plajda The Breeze restoran bulunuyor. Tüm Göcek koyunun ve D-Marin Göcek’in muhteşem manzarasına sahip mekan, öğle ve akşam yemeklerinde Ege mutfağından et seçeneklerine, makarnalardan tatlılara kadar geniş bir yelpazede seçenek sunuyor. Akşam yemeklerinde ise bölgedeki tek Teppanyaki grill istasyonu lezzet düşkünlerini Japon mutfağına yolculuğa çıkarmak için hazır. Ana binada açık ve kapalı alanlarıyla hizmet veren Olive Tree Restoran ise sabahları açık büfe kahvaltı sunarken, öğle ve akşam yemeklerinde uluslararası mutfakların en gözde tatlarını hazırlıyor. Otelde, çam ağaçlarından gelen hafif esintiler eşliğinde günün her saati keyifli vakit geçirme imkanı veren Breeze Bar ve Pool Bar da yer alıyor.

Merakla Beklenen Q-Lounge

Bu sezon hizmet vermeye başlayan D-Resort Göcek’in en yeni mekanı Q-Lounge; Göcek koyunu ve D-Marin Göcek’in muhteşem manzarasını gözler önüne seren konumu, benzersiz panoramasıyla açılır açılmaz tüm tatil tutkunlarının ilgi odağı oldu. Denizin hemen üzerindeki konumuyla sadece otelin değil Göcek’in de göz bebeği olan The Breeze restorandaki Teppenyaki menüsünden sonra Q-Lounge; bölgeyi Çağdaş Japon mutfağıyla da tanıştırıyor.

Dünyaca ünlü Zuma’nın mimarları tarafından tasarlanan Q-Lounge’ın en ayrıcalıklı yanıysa böylesi özel bir lokasyonda yer alan çok özel mimarisi. D-Resort Göcek’in üstün hizmet kalitesi standartlarında hizmet veren Q Lounge, çağdaş Japon mutfağından örnekleri izayaka konseptinde sunan yalın menüsü, dünyanın en seçkin şaraplarından oluşan kavı, dünyaca ünlü miksolojistlerin reçeteleriyle hazırlanan kokteyl menüsü ve canlı DJ performanslarıyla, yatçılık cenneti olan Göcek’te yat severlerin de çekim merkezi olmaya aday.

Spa’nın Benzersiz Adresi

D-Resort Göcek’in bünyesinde bulunan D-SPA, gerçek anlamda sıra dışı bir spa merkezi... D-Spa Göcek, misafirlerine dünya çapında birçok ödüle sahip ve yüzde yüz doğal ESPA ürünleriyle, her biri ESPA tarafından eğitilen terapistlerle hizmet veriyor. Üç farklı kattan oluşan spa merkezinde ikisi çiftler için özel olarak tasarlanan toplam dört adet fonksiyonel bakım odası, Göcek’in eşsiz manzarasını ayaklarınızın altına seren dinlenme alanları ve whirlpool bulunduran teras yer alıyor. Ayrıca vitality havuz, iki özel abachi ahşap sauna, buhar odası, buz istasyonları, dinlenme suitleri, mistik Türk Hamamı, tamamıyla geleneksel ve Asya masajlarına ayrılmış özel bir kat bulunuyor.

1500 metrekarelik bu mekanın bünyesinde en yeni teknoloji ekipmanlarla donatılmış, gün ışığı alan spor ve fitness merkezi D-GYM misafirlere spor yapmanın keyfini yaşatıyor. D-SPA ve D-GYM’in buluşması gerek otel misafirlerine gerekse dışardan üyelerine ayrıcalıklı bir wellness deneyimi sunuyor.

Yaz Aylarının Vazgeçilmezi

D-Resort Göcek, tasarlanan 85 ve 65 m2 olarak ikiye ayrılabilen toplam 150 m2’lik modern toplantı salonu ile işini keyfe dönüştürmeyi prensip edinenlerin de vazgeçilmez adresi. Resort, butik grup toplantılarının yanı sıra 1088 m2’lik bahçe ve havuz alanı; kaliteli hizmet anlayışı ile banket ve kokteyl organizasyonlarını unutulmayacak birer anıya dönüştürüyor.