GÜNEYDOĞU ANADOLU'NUN EN İYİ OTELİ SEÇİLDİ

Divan Gaziantep, bu yıl Antalya’da 11.si düzenlenen “QM Awards, Türkiye’nin Turizm En iyileri” ödül töreninde 2. kez “Güneydoğu Anadolu’nun En iyi Oteli” seçildi.

GÜNEYDOĞU ANADOLU'NUN EN İYİ OTELİ SEÇİLDİ

Divan Grubu’nun Gaziantep’teki oteli Divan Gaziantep, Türk turizminin en iyilerinin ödüllendirildiği 11. QM Awards kapsamında ödüle layık görüldü. Otel, En İyi Bölgesel Şehir Otelleri kategorisinde Güneydoğu Anadolu bölgesinin en iyi oteli seçildi. QM Awards tarafından ödül alan oteller,  2 ay boyunca 11 ülkeden 100 binin üzerinde turizm profesyonelinin katılımıyla 2 aşamalı online oylama sonucunda belirlendi.  

2019 yılında da aynı ödülün sahibi olan Divan Gaziantep’in otel müdürü Mühlüm Şen konuyla ilgili yaptığı açıklamada; “Pandemi şüphesiz en çok ve en derinden turizm sektörünü etkiledi. Bizler için bu dönemde gelen ödül daha da anlamlı. Ödülde en büyük pay çalışma arkadaşlarımın. Bu süreçte özveri ile işlerini yaptılar. Elbette biz de Divan Gaziantep olarak bir aile gibi çalışma arkadaşlarımızla birlikteydik, birbirimize güç verdik, destek olduk. Bu ödülle şehrimizin tanıtımına ve markamızın değerine katkıda bulunmuş olmak da mutluluk verici” dedi.

Quality Management AWARDS Kalite Yönetim Ödülleri, Türkiye’nin Turizm profesyonellerini, yatırım ve yatırımcılarını, bölge, tur operatörü, acente, taşeron, kişi, kurum ve özel teşebbüsleri takdir ve teşvik etmek amacıyla Türk Turizmine hizmet etmek amacı ile düzenleniyor. Her yıl kasım-aralık aylarında online oylama ile başlayan ve aralık ayı içerisinde gerçekleşen ödüller, iki aşamalı sistemden oluşuyor. İlk aşamada genel adaylar kamuoyuna sunuluyor ve adayların aldığı oylara göre belirlenmiş nihai liste tekrar oylanıyor. 2020 yılında 100 binin üzerinde turizm endüstrisi profesyonelinin, çalışanlarının, üyelerinin ve yatırımcılarının katılımıyla gerçekleştirilen oylamalar sonucunda oluşan nihai adaylar değerlendirilerek, kazananlar belirleniyor.