GÜRCİSTAN'DA BÜYÜMEYE DEVAM EDİYOR

Radisson Otel Grubu, TheTelegraph, Radisson Collection Oteli ile Gürcistan’da büyümeye devam ediyor

GÜRCİSTAN'DA BÜYÜMEYE DEVAM EDİYOR

Radisson Otel Grubu, Silk Road Grubu ortaklığında TheTelegraph, Radisson Collection Otelinin açılışını duyurdu. Tiflis’in en tanınmış, Sovyet dönemi binalarından biri olan TheTelegraph binası 1970’lerde V. Aleqsi-Meskhishvili ve T. Mikashavidze adlı iki mimar tarafından inşa edilmiş ve 1983’te Ulusal Devlet Ödülü’nü kazanan bina, Rustaveli Bulvarı’nda yer alıyor.

TheTelegraph, Radisson Collection oteli Gürcistan’daki ikinci Radisson Collection oteli olacak, aynı zamanda Silk Road Groupişbirliğiyle yürütülen dördüncü tesis ve Gürcistan’dafaaliyette ve gelişim aşamasında olan yedinci otel olma özelliğini taşıyacak. 2024’te açılması planlanan tesis, benzersiz bir Yeme & İçme alanı, 222 konuk odası ve süitten oluşacak ve Tiflis Şehir Merkezi’ndeki RadissonBluIveria Oteli’ne bağlantılı olacak. Önde gelen uluslararası mimari tasarımcılar Neri& Hu ise otelin iç tasarımdan sorumlu olacak.

The Telegraph’ınbenzersiz Yeme & İçme alanı, Thai, İtalyan ve ızgara sunumları, yerel şarap, butik bira ve Negroni Bar dahil olmak üzere uzun bir hizmet geçmişinin yanında getiren Grand GeorgianCafé’nin de aralarında olacağı belirli içecek konseptleri içeren sekiz farklı alanda yer alacak. Yeme & İçme alanınınek olarak, şehirdeki en yeni popüler buluşma noktası olması beklenen Central Bar da misafirlerini ağırlayacak.Günlük radyo programı olan bir kütüphane, kuaför salonu, alışveriş, tam boy boks ringi içeren bir fitness stüdyosu ve son teknoloji görsel-işitsel teknolojinin yanı sıra Hibrit Toplantı Çözümleri ve ortak çalışma alanları ile donatılmış benzersiz ve esnek bir toplantı alanı olan TheStudy yer alacak. Mekân çeşitliliği ile otelin hem iş hem de eğlence amaçlı konukları Gürcistan’ın başkentinin kalbine çekmesi bekleniyor.

Olağanüstü mimari yapıları, etkileyici tarihi, kültürel açıdan farklı atmosferi ve ayrıca yiyecek ve şaraplarının mükemmelliği ile bilinen Tiflis, Ortaçağ, Neoklasik ve Stalinist ilhamlar dahil olmak üzere birçok mimari yapıya sahiptir. Tarihi binaları ve Arnavut kaldırımlı sokakları ile birlikte, gezginler şehrin her yerinde modern ve çağdaş etkileri ve eklektik kafeleri keşfedebilir. Bu eşsiz ve tarihi özellikler Tiflis’i, mükemmel bir hafta sonu kaçamağı ve Avrupa’nın en güzel şehirlerinden biri haline getiriyor.

Radisson Otel Grubu İş Geliştirme Başkan Yardımcısı David Jenkins şunları söyledi: ‘Gürcistan’daki küresel portföyümüzügenişletirken, Silk Road Grubu ile yapacağımız yeni bir açılışla uzun süredir devam eden ortaklığımızı sürdürmekten çok memnunuz. Radisson Collection, yerel kültüre anında erişim sağlayan benzersiz konumlarda bulunan ikonik mülklerden oluşan birinci sınıf bir yaşam tarzı markasıdır. Sadece güzel tasarlanmış konuk odaları değil, aynı zamanda inanılmaz olanaklar da sunan bu eşsiz otelde, seçkin konuklarımıza unutulmaz deneyimler ve anlar sunmaktan kıvanç duyuyoruz. TheTelegraph, Radisson Collection otelinin açılışıyla, RadissonBluHotel Batum, RadissonBluHotel Iveria, Tiflis veTsinandaliEstate, Radisson Collection oteli olmak üzere Gürcistan’da şu anda faaliyette olan üç tesisten ibaret portföyümüz dörde yükselecek. 2022 ve 2023’te de sırasıyla Radisson RED ve Radisson olmak üzere iki yeni markayı Tiflis’te tanıtacağız.

Silk Road Grubunun kurucusu ve Başkanı George Ramishvili şunları söyledi: “Radisson Otel Grubu ile uzun vadeli ilişkimizi sürdürürken, büyük bir otelin daha açılışını duyurmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. 2007’den bu yana Gürcistan misafirperverliğine yaptığımız yatırımlar birçok zorluğun üstesinden geldi, bu nedenle şimdi Tiflis’te TheTelegraph, Radisson Collection oteli ile birlikte Gürcistan’da lüks seviyesini artırmanın heyecanını yaşıyoruz. Başkentimizin en ikonik ve tarihi yapılarından birine yeniden hayat vermekten büyük gurur duyuyoruz. Bu, daha geniş bir alanı, özellikle de Cumhuriyet Meydanı’nı önemli bir turizm merkezi haline getirme vizyonumuza doğru atılmış yeni bir adım.”

TheTelegraph, Kafkasya’da çevresel etkiye ilişkin LEED Gold standartlarına göre yeniden geliştirilecek ilk bina olma özelliğini taşıyor. Misafirleri ve ekip üyelerinin sağlık ve güvenliğine en yüksek önceliği veren TheTelegraph, Radisson Collection oteli Radisson Otelleri Güvenlik Protokolüprogramını uygulamaktadır. Derinlemesine temizlik ve dezenfeksiyon protokolleri dünyanın lider denetim, doğrulama, test ve belgelendirme şirketi SGS ile ortaklaşa geliştirilmiştir ve otele giriş anından çıkış anına kadar misafirlere güvenli ve huzurlu bir konaklama sunmak üzere tasarlanmıştır.