GÜRCÜ BASIN MENSUPLARI ANTALYA’DA

1994 yılında kurulan ve 6 ülkede faaliyette olan tur operatörü Coral Travel, geçtiğimiz aylarda Polonyalı ve Ukraynalı önemli basın mensuplarını Antalya’daki Xanadu Resort High Class otelinde ağırlamıştı. Gürcistan’da 2013 yılında faaliyetlere başlayan Coral Travel Gürcistan’ın davetlisi olarak Antalya’ya gelen basın mensupları, Xanadu Resort’daki konaklamalarından ve Antalya’nın doğal ve kültürel çeşitliliğinden çok etkilendiklerini dile getirdiler.

Gazeteciler, 1-3 Eylül tarihleri arasında OTI Holding’in Belek’teki “High Class” konseptli Xanadu Resort otelinde ağırlandılar. Coral Travel Gürcistan Direktörü Maria Badalova sözcülüğünde yapılan basın toplantısında, Coral Travel’ın Gürcistan’da ilk 2 yılında 2,5 kat büyüdüğü açıklandı. 2014 yılında, 8.407 kişiye paket turla yurt dışı tatil hizmeti veren Coral Travel, 2015 yılında bu sayıyı 20.502’ye çıkardı. Ülke çapında 430 acente ile çalışan Coral Travel Gürcistan’ın ana destinasyonlarından olan Türkiye, Mısırve BAE’da yer hizmetleri servisini OTI Holding bünyesindeki ODEON Tours veriyor. Coral Travel, Gürcistan’dan ayrıca Sri Lanka, Ürdün ve Hindistan’a da turist gönderiyor.

Coral Travel Gürcistan Direktörü Maria Badalova “Coral Travel Gürcistan, içinde bulunduğumuz  sezondaTürkiye destinasyonuna en yüksek sayıda turist gönderen tur operatörlerinden biri konumunda. İlk 8 aylık tatil taleplerinde Türkiye satışlarıyaklaşık %79, diğer destinasyonlara olan satışlar %21 oranında. Tur operatörü olarak 22 yıllık bir tecrübeye ve 28 ülkede 60 destinasyon ağına sahip global bir marka olmanın avantajlarını bulunduğumuz tüm pazarlarda tecrübe ediyoruz. Gürcistan’da faaliyete çok kısa süre önce başlamamıza rağmen, tecrübemiz ve iş kolumuzu destekleyen ODEON Tours gibi diğer köklü markalarımız ile misafirlerimize üst kalite hizmet sunuyoruz. Hizmet kalitemiz ve çeşitliliğimiz sayesinde 2 sene içinde satışlarımızda çok büyük artış sağladık. 2016 zor bir sezon oluyor, hedefimiz  2015’deki seviyemizi korumak” şeklinde belirtirken, Türkiye destinasyonunun

farklılıklarınada değindi.Badalova,sözlerine “Çalıştığımız ülkelerde misafirlerimizi ağırlıklı olarak 5 yıldızlı tesislerde ağırlıyoruz. Ancak Türkiye, turistik ürün olarak çalıştığımız en ilgi çeken destinasyon. Hizmet ve tesis kalitesinde de diğer destinasyonlara göre daha öne çıkıyor. Şu anda Antalya’ya haftada 6 uçuşla yaklaşık 500 yolcumuz iniyor. Türkiye’ye tatil için giden turistin %35’ini biz Coral Travel olarak karşılıyoruz” şeklinde devam etti.

Gazeteciler ile Expo, Kaleiçi, alışveriş merkezleri ve OTI Holding merkez ofis ziyareti gerçekleştirildi.