HALİL ÖNCÜ İLE LEZZET DURAKLARI, BALIK BURADA YENİR “BAMBUM BALIK EVİ”

HALİL ÖNCÜ İLE LEZZET DURAKLARI, BALIK BURADA YENİR “BAMBUM BALIK EVİ”
 Açılışı büyük bir heyecan uyandıran Bambum Balık Evi Kemer’in bu yıl hareketlenen eski Hastane Caddesi üzerinde yer alıyor. Açılış öncesi Mehter takımının renkli gösterisi dikkatlerden kaçmazken, bu an fırsat bilen katılımcılar ve turistler bol bol fotoğraf çektiler.
Bambum Balık Evi işletmesinin açılış kurdelesi İşletme sahibi Cemal Kemal, Kemer Belediye Başkan Vekili Recep Yılmaz, Kemer Belediyesi Başkan Yardımcısı Nuray Minta ve davetliler tarafından kesildi. Açılışa ayrıca Kemerlilerin yanı sıra KEMİAD ( Kemer İş Adamları Derneği) Başkanı Özgür Kurga, Kemer Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mustafa Tıraş, Kemerspor 2003 Başkanı İsmail Selami Minta ile çok sayıda davetli katıldı. 



Açılış programında işletme tarafından hazırlanan Kafkaslara has Özbek Pilavının yer aldığı menüler ikram edildi.Birbirinden farklı deniz ürünleri lezzetlerini, başarılı bir şekilde sunan Bambum Balık evi, zengin spesial deniz mahsülleri, leziz ara sıcakları ve özenle dizayn edilmiş konsepti ile dikkat çekiyor. Bambum Balık Evi’nin zengin mutfağı sayesinde menüsü ve mezeleri de oldukça geniş bir şekilde göze çarparken, Balığı kömürde, ızgarada, tavada, tuzda, kağıtta, kiremitte, şişte, kavurması, buğlaması, sarması, köftesi, kokoreci ve böreği ile günlük en leziz hali ile yer alıyor.





İşletme sahibi Cemal Kemal açılışta yaptığı konuşmasında, “ Kemer için ikinci şubemizi açtık. Birinci şubemiz Mangal Evi üzerineydi. Şimdi ise ikinci şubemiz Balık Evi üzerine oldu. Menümüzü hazırladık. Bambum Balık Evi’nde her türlü balığı en taze şekilde ve bol çeşitler ile bulabilirsiniz.İnşallah tüm Kemer halkına, dostlarımıza,arkadaşlarımıza hayırlı, uğurlu olur inşallah”dedi.