HALUK BİLGİLİ, DOUBLETREE BY HİLTON MALATYA GENEL MÜDÜRLÜĞÜNE ATANDI

Haluk Bilgili, DoubleTree by Hilton Malatya’nın açılışını gerçekleştirecek ve yeni ekibin liderliğini üstlenecek. Bilgili aynı zamanda otelin vizyon ve stratejilerinin geliştirilmesinin yanı sıra kusursuz servis ve operasyonel mükemmeliyetçiliğin takipçiliğinden sorumlu olacak.

20 yılı aşkın otelcilik deneyimine sahip Haluk Bilgili, Hilton Worldwide’a 1994 yılında İstanbul Hilton Parksa ile katıldı. Hilton Worldwide kariyeri süresince, çeşitli ülkelerde farklı otellerin açılış süreçlerine katkıda bulunan Bilgili,Türkiye pazarını yakından tanıyor. Oldukça geniş bir sektor tecrübesine sahip olan Bilgili, son olarak Mersin HiltonSA’da Operasyon Direktörü olarak görev alıyordu.
Hilton Worldwide Doğu Avrupa’dan Sorumlu Operasyon Başkan Yardımcısı Essam Abouda, “Bilgili’nin sektördeki tecrübesi, sıra dışı bir otel olma iddiasındaki DoubleTree by Hilton Malatya’nın takım liderliği için çok önemli. Hizmet kalitesine olan inancı Bilgili’yi takım için vazgeçilmez kılıyor” dedi.

DoubleTree by Hilton Malatya, 18 katı, 9 toplantı salonu ve 950 metre karelik wellness center’ı ile misafirlerini Malatya’nın merkezinde ağırlamaya hazırlanıyor.