HAVACILIK SEKTÖRÜ TÜRKİYE'DE BULUŞACAK

Beş gün boyunca 100’ü aşkın ticari, sivil ve aerobatik çok uluslu uçuş gösterisine de ev sahipliği yapacak Eurasia Airshow, dünyanın önde gelen hava yolu şirketlerinin CEO’larını da bir araya getirecek. Türk Hava Yolları ana partnerliğinde düzenlenecek “Airlines CEO Summit” zirvesinde Star Allience üyesi 27 hava yolu şirketinin CEO’ları sektörün geleceğini konuşacak.

Türkiye'nin şova dayalı ilk uluslararası ticari ve askeri havacılık organizasyonu olacak Eurasia Airshow havayolu şirketlerinden motor üreticilerine, parça tedarikçilerinden askeri platformlara, havacılık ekosisteminin tamamını Antalya’da buluşturmaya hazırlanıyor.

Türk Hava Yolları ana partnerliğinde gerçekleşecek Eurasia Airshow, Türkiye Cumhuriyet tarihinin en büyük etkinlikleri arasında yer alacak. Dubai, Singapur, Farnborough ve Paris Airshow gibi köklü havacılık organizasyonların biri olacak Eurasia Airshow, iki yılda bir tekrarlanarak dünyanın önde gelen akrobasi timlerinin uçuş gösterilerine de sahne olacak.

Türkiye’nin turizm başkenti Antalya’da düzenlenecek fuarda İngiltere, Rusya, İtalya, Amerika, Fransa ve İran gibi bir çok ülkeden sivil ve askeri katılımlarla birlikte 300’ ün üzerinde firma yer alacak. Eurasia Airshow’ da havacılık meraklılarının yakından görmek istediği pek çok hava aracı da statik alanda sergilenecek.

Hava yolu CEO’ları sektörün geleceğini konuşacak
Dünyanın önde gelen hava yollarının üst düzey yöneticileri Eurasia Airshow kapsamında gerçekleştirilecek Airlines CEO Summit zirvesinde bir araya gelecek. Türk Hava Yolları - Eurasia Airshow ana partnerliği kapsamında Türk Hava Yolları tarafından Star Allience üyesi olan 27 hava yolu ve dünyanın önde gelen havayolu CEO’larına davet mektupları gönderildi.

27 Nisan Cuma (Fuarın üçüncü günü) gerçekleştirilecek olan zirvenin konu başlıkları; Artan Uçak Yakıtı Fiyatları, Yeni Yapısal ve Motor Teknolojileri, Filoların Kısa ve Uzun Mesafe Uçuşlara Adaptasyonları, Bayrak Taşıyıcılar, Düşük Maliyetli Operatörler, Kiralık Uçaklar, Kargo Uçakları vs. Pazar Araştırması olacak.

25-29 Nisan 2018 tarihlerinde Medyacity organizatörlüğünde Antalya Uluslararası Havalimanı içinde gerçekleşecek Eurasia Airshow, toplam 300 bin metrekarelik alanda, 50 bin metrekare kapalı alan, 45 chalet, 100’ü aşkın uçak için statik sergileme alanı sunacak Eurasia Airshow 100 bini sektör profesyoneli olmak üzere yaklaşık 500 bin kişiyi ağırlayacak.